Hvordan Oppgradere Hodetelefonene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppgradere Hodetelefonene
Hvordan Oppgradere Hodetelefonene

Video: Hvordan Oppgradere Hodetelefonene

Video: Hvordan Oppgradere Hodetelefonene
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Hodetelefoner er et must for nesten alle ivrige musikkelskere. Det er et stort utvalg av dette tilbehøret for tiden på markedet. Hodetelefoner kan være av helt forskjellige typer og typer. Imidlertid er hodetelefoner i butikken blottet for individualitet og unikhet. Hvordan oppgraderer du de vanlige hodetelefonene dine?

Hvordan oppgradere hodetelefonene
Hvordan oppgradere hodetelefonene

Det er nødvendig

  • - selvklebende film;
  • - skrutrekkere;
  • - skrivesaker kniv;
  • - LED-lys;
  • - loddejern.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du undersøke tilbehøret ditt. Det er verdt å merke seg at det er upassende å prøve å forbedre billige engangs ørepropper. Dette er bortkastet tid og krefter. On-ear hodetelefoner er best egnet for oppgraderinger. De er gode på alle måter. Du bør ikke begynne å gjøre noen endringer umiddelbart etter kjøpet. Gå rundt med hodetelefoner en stund. Les anmeldelser på forumene om modellen du eier. Prøv å finne noen svake punkter slik at du vet hva som må jobbes med.

Steg 2

Vanligvis er et av de svakeste punktene i nesten hvilken som helst hodetelefon ledningen ved selve støpselet. På dette stedet oppstår ofte en intern pause. Dette fenomenet skyldes at ledningen konstant er i bøyd stilling. Dette kan løses med en enkel og grei forbedring. Ta et plastrør med en diameter som er litt større enn pluggedekselet. Mål ønsket lengde og sag av stykket. Den må settes på foringsrøret slik at det meste stikker ut fra siden der ledningen kommer inn i pluggen. Dette vil forhindre at ledningen bøyes ved skjøten og vil forlenge ledningens levetid.

Trinn 3

Mange hodetelefoner har et problem med loddekvaliteten. Etter en kort operasjon er ledningene usolde ved tilkoblingspunktet til høyttaleren. Dette kan korrigeres ved lodding på nytt. For å gjøre dette, demonter hodetelefonvesken forsiktig og undersøk loddepunktet. Hvis det er veldig slurvet loddet, stikker enden av ledningen ut i luften, så må du lodde forsiktig på nytt slik at den bare ledningen er helt skjult ved krysset.

Trinn 4

Også sykdommen til de fleste hodetelefoner er et belegg av dårlig kvalitet på saken. Malingen kan raskt slites av eller løsne. Som et resultat mister hodetelefonene sitt attraktive utseende. Dekk hodetelefonene med filmen av favorittfargen din. For å gjøre dette må du først rengjøre overflaten av saken. Avfett det. Fjern det beskyttende laget fra filmen og fest det forsiktig på kroppen slik at det ikke er noen bobler. Også en slik film spiller en beskyttende rolle. Det forhindrer riper. Hvis ønskelig kan en slik film enkelt fjernes eller erstattes med en ny.

Trinn 5

Du kan stille inn lydkvaliteten. Hvis det er ledig plass i lydkoppene, kan det innføres flere små høyttalere som vil legge til høye eller lave frekvenser. Har du hodetelefoner veldig ofte om natten? Installer noen få dioder på dem, så vil du være synlig selv i mørket. Hvis du lodder dioden gjennom lydledningen, kan du få lys og musikk, det vil si at lyset vil blinke i takt med musikken du hører på.

Anbefalt: