Hvordan Tegne Spider-Man Med En Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Spider-Man Med En Blyant
Hvordan Tegne Spider-Man Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne Spider-Man Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne Spider-Man Med En Blyant
Video: How To Draw Spider-Man | Step By Step Tutorial 2024, Kan
Anonim

Hovedtrekket som skiller Spider-Man fra andre superhelter og vanlige mennesker er hans fargerike kostyme. I tillegg må tegningen gjenspeile karakteristikken til denne karakteren.

Hvordan tegne Spider-Man med en blyant
Hvordan tegne Spider-Man med en blyant

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med et bilde av den mannlige kroppen. Husk at Spider-Man inntar ukarakteristiske stillinger for vanlige mennesker. Han kan for eksempel knebøy med knærne spredt brede og hviler fingrene på den ene hånden på gulvflaten. Sørg for å tegne måten Spider-Man bretter fingrene når han slipper nettet. Han snur hånden med innsiden opp, trekker tommelen til siden, bøyer midten og ringfingrene. Respekter proporsjonene til menneskekroppen, men husk at Peter Parker ikke var en særlig stor mann, i ferd med å være Spider-Man fikk han muskler.

Steg 2

Begynn å tegne Spider-Man-drakten. Velg et trapesformet område fra midten av torsoen til armhulene. Hylsen må deles med benets lengdelinje. Tegn linjer nedover på leggen. Underarmene, overkroppen og overbena vil være farget mørkeblå, resten vil være rød. Vær oppmerksom på at stoffet i drakten helt skjuler armer og ben på karakteren, Spider-Man har ingen sko.

Trinn 3

Velg øyeområdet på masken. Det er ingen spalter i stoffet; den grå sone har form av en sommerfugls vinger. På nesebroen danner linjene en vinkel på ca 60 grader, det øvre segmentet er lengre enn det nederste og er litt bøyd innover. En avrundet linje forbinder endene av strålene. Fremhev konturene av "øyekontaktene" med fet skrift.

Trinn 4

Tegn spindelvev på Spider-Man's dress. Den dekker bare de områdene som senere vil bli farget rødt. En tegning begynner på nesebroen, 8 stråler kommer ut fra ett punkt. Videre divergerer banen seg over hele overflaten i økende trapeser og rektangler. På fingrene ser nettet ut som parallelle horisontale linjer.

Trinn 5

Begynn å fargelegge bildet. Bruk en grå grå nyanse for øyeområdet. Farg den delen av drakten som er dekorert med spindelvev rød, resten mørkeblå. Gjør nettet litt konveks, bland svart med sølv.

Anbefalt: