Hvordan Løse Kryssord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Løse Kryssord
Hvordan Løse Kryssord

Video: Hvordan Løse Kryssord

Video: Hvordan Løse Kryssord
Video: Norsk Kryssord 2024, Kan
Anonim

Du kan med fordel fylle fritiden din med intellektuelle puslespill - å løse kryssord og skanneord kan fange en person som har smak på denne aktiviteten. Det er ikke vanskelig å løse søkeord, og i ferd med å løse hvert nye søkeord trener du hukommelsen, logikken og øker også kunnskapen. Vi vil fortelle deg hvordan du løser skanneord av ulik vanskelighetsgrad i denne artikkelen. Du kan, etter eget skjønn, velge et vanskeligere eller enklere søkeord, avhengig av opplevelsen av å løse.

Hvordan løse kryssord
Hvordan løse kryssord

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med enkle søkeord, og velg alternativer som inkluderer illustrasjonsspørsmål. Det kan være lettere for nybegynnere å gjette svaret ved å se på bildet enn å se på teksten.

Steg 2

Først skal du løse alle ordene som er angitt av bildene, og deretter gå videre til de ordene der det allerede er noen bokstaver fra de utrammede ordene som krysser dem.

Trinn 3

Også, i begynnelsen av arbeidet med søkeordet, prøv å gjette de lengste ordene - de vil gi flere kryss med andre ord samtidig, og du vil få mange ledetråder.

Trinn 4

Fortsett å løse ordene sekvensielt - gå gjennom alle spørsmålene du ser i søkeordet, og skriv først ned svarene du er sikker på, og de som allerede har overlappende ledetråder for å minne deg om hva det riktige svaret vil være. Gå deretter videre til ordene som er vanskeligere for deg.

Trinn 5

Hvis du ikke finner svaret på et av spørsmålene i lang tid, ikke dvel ved det - gå videre til et nytt spørsmål, og i løpet av tiden du løser andre ord, kan du komme med et svar på det første vanskelige spørsmålet..

Trinn 6

Hvis et ord er problematisk, kan du også se på hvilke ord som krysser det, og om mulig, gjett dem alle. Dermed vil du få flere bokstaver løst på en gang, og du vil kunne finne riktig svar.

Anbefalt: