Hvordan Løse Japansk Kryssord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Løse Japansk Kryssord
Hvordan Løse Japansk Kryssord

Video: Hvordan Løse Japansk Kryssord

Video: Hvordan Løse Japansk Kryssord
Video: How To Bring Pets to Japan 2024, April
Anonim

Prosessen med å løse det japanske kryssordet er en stor glede. Når alt kommer til alt, når du løser det, er ikke resultatet et ord, men en tegning, men det mest interessante, hva slags tegning er kryptert i kryssordet. Imidlertid er det et spesielt system der det er nødvendig å gjenopprette et bilde med tall. Takket være dette systemet kan du lære å løse selv de vanskeligste japanske kryssordene. For å gjøre dette må du huske reglene og sekvensen i løsningen.

Hvordan løse japansk kryssord
Hvordan løse japansk kryssord

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at hvert tall i kryssordet viser hvor mange celler som skal fylles ut i en kolonne eller rad. Det er nødvendig å male over cellene, følge rekkefølgen i rader fra venstre til høyre og i kolonner - fra topp til bunn.

Steg 2

Vær oppmerksom på at hvis det er ett nummer i raden nær cellene, og det er lik antall celler i raden, så må alle cellene i kryssordet fylles, det samme gjelder kolonnene.

Trinn 3

Begynn nå å male over kolonnene i kolonnen der det er ett nummer, ikke glem at du trenger å male over kolonnene fra topp til bunn. Kryss av og legg prikker på stedene der de er de første, dette er tomme firkanter, og du trenger ikke male over dem. Når du ser på de andre tallene i kolonnene, begynner du å male over ønsket antall firkanter.

Trinn 4

Se hva som skjer med tallene i linjene, hvis det er enkle tall, så mal over rutene fra venstre til høyre. Hvis kvadratene allerede er fylt ut, krysser du dristig tallene i linjene som sammenfaller med disse rutene.

Trinn 5

Gå til toppen av kryssordet, bare hvis bunnen allerede er løst. Gjør nøyaktig de samme trinnene som for bunnen av kryssordet, men husk å holde deg til tallene som er skrevet i kolonner og rader. Når det forenklede japanske kryssordet er løst, kan du begynne å løse vanskeligere oppgaver. Det er japanske kryssord som utvikler logisk tenkning og lar deg slappe av og nyte resultatet.

Anbefalt: