Hvordan Spille Japansk Kryssord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Japansk Kryssord
Hvordan Spille Japansk Kryssord

Video: Hvordan Spille Japansk Kryssord

Video: Hvordan Spille Japansk Kryssord
Video: Skraper ALLE typer Flaxlodd!🍀(Vinner $$) 2024, April
Anonim

Mange liker å løse kryssord - dette er en god trening av intellektuelle evner, og i tillegg hjelper kryssord med å utvide erudisjon, øke kunnskapen om verden og stadig stimulere en persons tankeprosess. De fleste er vant til at kryssord løser ord, men det er også japanske kryssord der det er nødvendig å løse numeriske kombinasjoner for å få bilder kryptert i spillefeltet i stedet for ord.

Hvordan spille japansk kryssord
Hvordan spille japansk kryssord

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er en metode som lar deg enkelt og raskt gjenopprette et bilde av et japansk kryssord ved hjelp av tall som viser hvor mange grupper av svarte celler som er i en gitt rad eller kolonne. Tallene viser også hvor mange solide svarte celler det er i hver gruppe.

Steg 2

Hvis du ser tall 4, 1 og 3 i rutenettet til kryssordet, betyr dette at det er tre grupper med svarte celler på rad - fire celler, deretter en celle og deretter tre celler. Dermed har du tre grupper av celler, mellom hvilke det er minst en tom celle. Din oppgave er å bestemme antall tomme celler og plasseringen av svarte celler i en rad eller kolonne.

Trinn 3

Begynn å løse kryssordet med fullstendige linjer - bestem hvilke linjer og kolonner som har flest sorte celler. Fra de fullstendig fylte radene, gå til de radene der det er litt færre sorte celler, og tomme celler er allerede til stede.

Trinn 4

Kombiner de gitte tallene som krysser hverandre i horisontale og vertikale rader for å forstå nøyaktig hvor de tomme cellene ligger, hvor mange som skal være på rad, og hvor de fylte cellene skal være plassert.

Trinn 5

For enkelhets skyld merker du åpne celler med kryss med blyant. Når du får erfaring, vil du kunne identifisere dem etter øye.

Trinn 6

Mal over cellegruppene du er sikker på, og i samsvar med de allerede malte cellene, definer nye grupper av celler. bilde. Start ditt japanske kryssord med enkle og små tegninger, og når du lærer deg hvordan du gjør det raskt, fortsett til de vanskeligere oppgavene.

Anbefalt: