Hvordan Lage Heklede Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Heklede Perler
Hvordan Lage Heklede Perler

Video: Hvordan Lage Heklede Perler

Video: Hvordan Lage Heklede Perler
Video: Hvordan man perler blomstersmykke🌸 2024, April
Anonim

Originale og søte perler, strikket med egne hender, vil perfekt utfylle en enkel strikket kjole eller genser. I tillegg vil de absolutt forbedre stemningen til sin elskerinne.

Hvordan lage heklede perler
Hvordan lage heklede perler

Det er nødvendig

  • - store perler;
  • - flerfarget akrylgarn;
  • - strikkepinner eller krok.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lage strikkede perler er lyst akryl- eller mohairgarn eller tynne bomullstråder, for eksempel "Iris", egnet. Du kan strikke dem begge med strikkepinner og med en krok.

Steg 2

Strikk små riller ruter (strikk alle rader). Mal perlene med akryl for å matche garnet. Når malingen tørker, pakk perlene i bundet firkant og trekk forsiktig av. Streng perlene med en tråd brettet i to, eller et tynt bånd, og fest hver perle med knuter på begge sider. Lengden på perlene skal være slik at du fritt kan legge dem over hodet. Bind tråden. Nå kan du dekorere antrekket ditt med perler.

Trinn 3

Hvis du foretrekker å hekle, er dette sannsynligvis den beste måten å lage hekleperler på. Bind garn rundt hver perle. For å gjøre dette, lag en kjede med tre luftløkker og strikk i en sirkel, og legg løkkene jevnt i hver rad. På den første raden strikker du ti løkker, i den andre strikker du to kolonner i hver andre løkke. I den tredje - to kolonner i hver tredje. I fjerde rad må du ikke legge til løkker. Bind til midten, sett inn perlen og fortsett å strikke i fastmaske, noe som gjør det redusert. På slutten av strikkingen, fest tråden. Fest det nødvendige antall perler. De kan ha forskjellige størrelser og nyanser. Deretter setter du perlene på en tråd, og fester hver av dem med knuter på begge sider.

Trinn 4

Hvis du ikke har store perler, bruk en polstring polyester eller bomullsull som du kan fylle de bundet kulene med, men i dette tilfellet vil perlene være veldig lette og kan oppføre seg på klær på den mest uventede måten. En annen måte er å bruke matfolie. Skjær små firkanter ut av den og rull til kuler med ønsket diameter. Lag hull i de resulterende detaljene med en syl.

Anbefalt: