Hvordan Bygge Former Ut Av Snø

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge Former Ut Av Snø
Hvordan Bygge Former Ut Av Snø

Video: Hvordan Bygge Former Ut Av Snø

Video: Hvordan Bygge Former Ut Av Snø
Video: Snowdrop - MLP Fan Animation 2024, Kan
Anonim

Snø er ikke bare nedbør i vintersesongen, snø er skjønnhet og glede, det er glede og moro for barn og unge. Snø er slalåm, snøball, snøkvinne og mange andre morsomme ting. Som det viste seg, kan snø brukes til å forme ikke bare en snømann og en snøball, men også fantastiske, unike snøfigurer. Det er ikke lett å gjøre dette, du må ha litt kunnskap, dyktighet og fingerferdighet. Du kan forme alt som kommer til hjernen fra snø - det kan være eventyrhelter, et lysbilde, en festning og mange andre produkter.

Hvordan bygge former ut av snø
Hvordan bygge former ut av snø

Bruksanvisning

Trinn 1

Noen få tips og triks for hvordan du bygger figurer fra snø.

Før du starter arbeidet, bør det huskes at produksjonen av ekstraordinære snøfigurer har sine egne spesifikke egenskaper, og dette skyldes først og fremst materialet (snøen) som brukes i arbeidet. Det skal ikke glemmes at snø er følsom for temperaturendringer.

Steg 2

Bestem hva du skal tukle med.

Skisse på papir.

Skulpturere en plasticine-figur for klarhet.

Trinn 3

Forbered nødvendig utstyr og verktøy (for rammen - ark av kryssfiner; for arbeid - skraper, sager, spatler, hacksager; for å dekorere den ferdige strukturen - matfarger, maling, sprøytepistol).

Bruk lette, men varme klær.

Trinn 4

Ramm inn en figur ut av kryssfiner eller planker.

Ta hvit snø og begynn å lage den mest oppfunnte figuren. I dette tilfellet må snøen nødvendigvis være våt. Hvis snøen er smuldret, bør den senkes raskt ned i en bøtte med vann før du starter modellering, og våt snø skal påføres rammen. Ved å påføre litt snø vil figuren begynne å øke volumet, og gradvis dukker det opp du trenger.

La den dannede figuren fryse.

Trinn 5

Bruk de forberedte skrapene og filene til å kutte ut omrissene av figuren, som hår, armer, ben, øyne osv.

Påfør maling på den ferdige skulpturen, din kreasjon, og gi produktet farge. I tillegg til å fargelegge på slutten av arbeidet, kan du også legge til maling eller matfarging til selve snøen, som brukes i modellering og skape hjernebarnet ditt umiddelbart fra farget snø.

Anbefalt: