Hvordan Komme Inn På "Min Egen Regissør"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn På "Min Egen Regissør"
Hvordan Komme Inn På "Min Egen Regissør"

Video: Hvordan Komme Inn På "Min Egen Regissør"

Video: Hvordan Komme Inn På
Video: Rådgiver låste spejderne i en bevægelig lastbil i 24 timer! Piggy fortæller, hvem senior spejdere! 2024, April
Anonim

I mange år har programmet “Min egen regissør” gledet publikum med humoristiske klipp filmet med et hjemmekamera eller til og med en mobiltelefon. Hovedtrekket i dette programmet er det morsomme "stemmeskuespillet". Tekstene skrevet av redaksjonen er originale og vennlig morsomme.

Hvordan komme seg til
Hvordan komme seg til

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er to måter å komme inn i programmet "Min egen regissør" - som tilskuer eller som deltaker. Den første måten er den enkleste. Studioet trenger alltid at folk klapper i hendene, stemmer på videoer, gratulerer vinnerne. For å komme til skytingen, ring +7 (495) 234-52-96, eller send en e-post til [email protected]. Dette er kontaktene til Studio 2B-selskapet, som forbereder seg på utgivelsen av programmet "Min egen regissør". Castinglederen vil kontakte deg og forklare vilkårene for å delta på programmet.

Steg 2

For å komme inn i programmet som deltaker og til og med vinne en verdifull premie, må du skyte en morsom video. Redaksjonen vurderer følgende medier:

- CD;

- VCD eller SVCD, DVD / DV;

- videokassetter i VHS-format.

Filmet videoer har ikke lov til å delta i programmet. Du kan sende opptakene på e-post [email protected] eller med pakkepost til adressen 115162, Moskva, st. Shabolovka, 37.

Trinn 3

I tillegg kan du komme inn i programmet som medlem av rubrikken "Svak?". For å gjøre dette må du ha ferdigheter som vil være interessante for massepublikummet. Bygg for eksempel låser fra fyrstikker, strikk uvanlige ting, utfør akrobatiske stunts osv. Alt dette må også filmes med et videokamera og sendes til programmets e-postadresse eller per post.

Anbefalt: