Hvordan Kjøpe Break Dance-klær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Break Dance-klær
Hvordan Kjøpe Break Dance-klær

Video: Hvordan Kjøpe Break Dance-klær

Video: Hvordan Kjøpe Break Dance-klær
Video: Break-dance battle (french electric boogie duel) 2024, Kan
Anonim

Breakdancing er en moderne dans som krever god fysisk form og koordinering. Korrekt utvalgte klær spiller en veldig viktig rolle under trening.

https://www.4dancing.ru/files/u10/00104184
https://www.4dancing.ru/files/u10/00104184

Treningsklær består av bukser, en T-skjorte eller genser og joggesko. Avhengig av stilen du foretrekker, er kravene til kjolen forskjellige.

Topp break utstyr

Hvis du er en øvre pausedanser, trenger du bare å velge gode joggesko som sitter komfortabelt og komfortabelt på føttene, og sålene er sklisikre. Det eneste kravet til bukser er at de ikke skal krype under føttene dine, ellers kan du tråkke på din egen bukseben og falle. Ideelt sett bør buksene dine være gjemt i joggeskoene dine. En genser eller T-skjorte kan være hva som helst, men helst uten metalldeler som kan fange noe, vil dette redusere sannsynligheten for irriterende skader.

Sørg for å få gode sportsarmbånd for å unngå skader på håndleddene ved å holde leddene varme og feste håndleddene, slik at du kan gjøre skarpe, bitende bevegelser uten risiko. Hvis du føler deg varm under trening, kan du velge shorts til deg selv, men i dette tilfellet bør du absolutt kjøpe vanlige knebeskyttere for ikke å skade kneshuden under bevegelse av parterre.

Power break dance og hip hop

Hvis du gjør breakdancing med styrkeelementer, er kravene til kjolen mye strengere. For eksempel må du velge bukser der du kan sitte på hyssing uten problemer, ellers vil de forstyrre svingingen på beina. Ikke kjøp belter med store plakk, da de kan forårsake personskade. Som topp er det best å velge stramme gensere med lange ermer uten glidelåser, blonder og hetter. T-skjorter som åpner albuene er ikke egnet, siden de kan skade huden på hendene. Ha alltid hatt med deg. For denne typen breakdancing er det best å kjøpe strikkede klær som ikke begrenser bevegelsen.

Hvis du er en hip hop-danser, vil komfortable klær, joggesko eller trenere gjøre det. Det er bedre å danne en viss klesstil - velg løse bukser eller jeans, store skjorter, T-skjorter eller T-skjorter. Hip-hop, som ikke innebærer komplekse triks, tillater bruk av forskjellige utstyr som briller, klokker, kjeder. Imidlertid bør det ikke være for mye av det slik at det ikke begrenser bevegelse.

Når du velger klær for alle slags breakdancing, kan du tenke på om du bare skal trene i dem eller til og med opptre i dem. Ytelseklær bør være mer prangende og flamboyante, men ikke ofre bekvemmeligheten for det. Din tillit under forestillingen avhenger av bekvemmeligheten og komforten til klærne dine.

Anbefalt: