Hvordan Knipe Akkorder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Knipe Akkorder
Hvordan Knipe Akkorder

Video: Hvordan Knipe Akkorder

Video: Hvordan Knipe Akkorder
Video: Terkel i knibe - Hvad med dig selv lyric 2024, Kan
Anonim

Evnen til å spille akkorder er en grunnleggende teknikk, og sannsynligvis den mest populære. Det krever mye mindre innsats enn brute force, men det kan fortsatt være vanskelig for nybegynnere.

Hvordan knipe akkorder
Hvordan knipe akkorder

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv ut akkordfingringene. Det er slett ikke nødvendig å prøve å huske dem - ferdigheten vil komme av seg selv. Først vil det være nok til å kunne omorganisere akkorden "med et hint". Velg hvilken type opptak du ønsker: du kan tegne en kolonne med seks tall, som hver indikerer båndet som strengen er festet på. Hvis denne metoden ikke virker opplagt for deg, tegner du et 6x3-felt, hvor 3 er bånd og 6 er strenger, og markerer plasseringen av fingrene på strengene.

Steg 2

Være konsekvent. Bedre å starte med akkorder med to eller tre fingre: A, Am, E, Em, D, Dm. Lær å bevege fingrene fritt mellom forskjellige kombinasjoner før du går videre. Når rotakkordene automatisk "kommer opp", legger du til C og G i denne listen. Noen fingre sier at disse akkordene har tre strenger, men det er også en variant med fire. Fortsett å gå gjennom forskjellige kombinasjoner, du kan til og med søke etter sanger.

Trinn 3

Barre akkorder og modifikasjoner er de siste å mestre. For å klemme F eller H, må du ha trent fingrene allerede, fordi pekefingeren har en veldig stor belastning (for de første porene). Imidlertid kan "modifiserte" akkorder som Hmadd4 eller Ddim # være enda verre. Slike avtaler er bygget fra de originale ved å endre noen notater. Deres særegne trekk er at de har svært komplekse fingergrep, som er veldig vanskelige å sette (enn si huske).

Trinn 4

Bytt gitar hvis det er for vanskelig for deg. Det mest korrekte instrumentet for å lære å spille er en gitar med bred hals og nylonstrenger. De er veldig myke i strukturen og vil sannsynligvis ikke forårsake smerte i det hele tatt. Videre vil en bred hals øke avstanden mellom strengene, og det vil være lettere for fingrene å "slå" der de trenger først. Imidlertid, hvis du studerer på "akustisk" gitar - metall med tynn nakke - så vil du helt sikkert innhente calluses.

Trinn 5

Ikke forhast deg. Standard tid for herding av huden på venstre hånd er fra to uker til en måned. I løpet av denne perioden vil sannsynligvis fingrene dine bli gal av lykke som har falt på hodet, og det er best å spille 2-3 timer om dagen, eller en og en halv time om morgenen og kvelden. Men for spesielt fanatiske gitarister er "selvklebende gipsmetoden" egnet, som ganske enkelt består i å lime fingrene revet i blod og fortsette å spille. Til tross for de åpenbare ulempene har denne tilnærmingen en fordel: korn dannes på en uke.

Anbefalt: