Slik Broderer Du Beregninger

Innholdsfortegnelse:

Slik Broderer Du Beregninger
Slik Broderer Du Beregninger

Video: Slik Broderer Du Beregninger

Video: Slik Broderer Du Beregninger
Video: Sådan broderer du kædesting 2024, April
Anonim

Som en gave til slektninger eller venner, hvis liv en viktig begivenhet fant sted, et bryllup eller fødselen av en baby, kan du brodere en beregning. Dette blir en av de mest fantastiske og originale presentasjonene.

Slik broderer du beregninger
Slik broderer du beregninger

Det er nødvendig

  • - lerret;
  • - tråder for brodering;
  • - en nål;
  • - broderiramme;
  • - saks.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et motiv for brodering. På Internett kan du finne mange forskjellige og søte emner for den broderte beregningen. Dette kan være blomster, engler, leker, kaniner, bjørner, babyer, støvletter eller rangler. Metriske broderimønstre kan velges her

Steg 2

Hvis du vil at broderiet ditt skal være unikt, kan du tegne et bilde eller ta et bilde. Bruk et spesielt program til å oversette bildet til et diagram. En av de beste programvarene for mønstermaker tilgjengelig.

Trinn 3

Forbered et lerret (spesialmateriale for korssting) og tråder. Størrelsen skal være omtrent 5 cm større enn selve broderiet. For å forhindre at kantene blomstrer, belegg alle sider av lerretet med PVA-lim og la det tørke.

Trinn 4

Ta opp trådene. Hvis du er en nybegynnerbroderer, bør du ikke velge et komplekst motiv for en beregning med mange farger og nyanser. Den mest passende tråden for brodering er en tanntråd i to eller tre folder.

Trinn 5

Sy 10x10 firkanter på lerretet med rastermasker. Dette vil gjøre det lettere for deg å navigere i diagrammet.

Trinn 6

Broder metrisk informasjon: navn (eller navn), dato for hendelse, sted og så videre. Hvis bokstavene er store, kan de også broderes med et kryss, hvis de er små - med stilksøm.

Trinn 7

Vask det ferdige broderiet for hånd i varmt vann, legg det ut på en flat overflate og la det tørke. Stryk den med dampstrykejern.

Trinn 8

Fullfør broderiet med et bilde. Du kan også legge til et barns krøll eller tag. Ramme eller postkort.

Anbefalt: