Slik Broderer Du Strikkede Gjenstander

Innholdsfortegnelse:

Slik Broderer Du Strikkede Gjenstander
Slik Broderer Du Strikkede Gjenstander

Video: Slik Broderer Du Strikkede Gjenstander

Video: Slik Broderer Du Strikkede Gjenstander
Video: Slik masserer du hesten 2024, Kan
Anonim

Selv en vanlig strikket ting laget med den vanligste strømpebåndsømmen kan gjøres lys og uvanlig. Man må bare dekorere den med broderi. Og det kan være lettere og mer interessant enn å strikke fargede mønstre.

Slik broderer du strikkede gjenstander
Slik broderer du strikkede gjenstander

Det er nødvendig

  • bred øye nål
  • tråder
  • saks
  • ordning for brodering

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et mønster for brodering, velg tråden i de ønskede fargene. Velg sømmen du skal brodere med.

Steg 2

“LOOP” SEAM brukes til brodering på frontflaten. Fest tråden til feil side av plagget og trekk den til høyre ved foten av knapphullet som skal sys. Sett nålen fra høyre til venstre over knapphullet, trekk ut tråden og før nålen tilbake til feil side. Dermed, med broderi, ser det ut til at du dupliserer en allerede strikket løkke.

Trinn 3

"LOOP 2 * 2" SEAM er laget etter samme prinsipp som "loop" -sømmen. Fest tråden fra feil side og trekk den til høyre mellom basene på de to løkkene. Før nålen fra høyre til venstre gjennom to løkker, to rader over der du la tråden. Trekk tråden tilbake til feil side.

Trinn 4

ZIGZAG TAMBOURSØM. Fest tråden på feil side, trekk den til høyre side. Lag en stor kjedesøm. Sy fremover med nålen inne i kjedesløyfen der du trakk ut tråden til der sløyfen slutter. Gjenta prosedyren, og pass på at sømmen er som en sikksakk. For å gjøre dette, gjør du stingene fremover med en nål, ikke i en rett linje, men i et sikksakkmønster.

Trinn 5

ROCOCO. Dette broderiet brukes vanligvis til å lage blomster. Fest tråden fra feil side av plagget og trekk den til høyre side. Sett nålen inn i stoffet som om du skal sy fremover med nålen. Drei deretter tråden rundt nålen, men ikke for tett. Trekk ut nålen, fest eventuelt flagellum på lerretet med flere små masker. Jo flere navivs du lager, jo større lysbue får du.

Anbefalt: