Hvordan Brodere Syrin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Syrin
Hvordan Brodere Syrin

Video: Hvordan Brodere Syrin

Video: Hvordan Brodere Syrin
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2024, April
Anonim

I tillegg til satinsøm og korssting, er det også båndbroderi - dette er en gjenopplivende type håndarbeid, utrolig vakker og samtidig ukomplisert i teknikken. Dermed kan du brodere bilder og individuelle garderobeartikler og håndvesker. Båndbroderi krever ikke komplekse enheter og materialer, og resultatet er synlig fra de aller første maskene.

Hvordan brodere syrin
Hvordan brodere syrin

Det er nødvendig

en nål med en utvidet ende, fargede satinbånd 0,7 cm brede, tanntråd eller iristråder av grønn farge, stoffet du skal brodere på, en bøyle, en blyant, papir

Bruksanvisning

Trinn 1

For å brodere syriner, ta bånd fra hvit til mørk lilla. Det er bedre å brodere på gabardine, dette stoffet egner seg godt til brodering med bånd og er lett å vaske. Ta en tegning av en syrin fra et håndarbeidsmagasin, det er mange tegninger av syrin for korssting.

Steg 2

Overfør tegningen til stoffet ved hjelp av en karbonkopi. Hvis du først bestemte deg for å brodere med bånd, så velg et enkelt mønster, bokstavelig talt fra en lilla børste.

Trinn 3

Bøy stoffet over bøylen og knytt båndet til en knute. Brett kanten og stikk den med en nål, fest knuten fra feil side og begynn å brodere. Broder spissen av den lilla børsten med et bånd i en mørkere farge, siden blomstene ennå ikke har blomstret der. Lag knoppene i en søm: stikk nålen fra innsiden og ut, og etter 7 mm - tilbake og ut.

Trinn 4

Understreker knoppene med en grønn tråd, betegn en gren med stilksøm, broder blomster og lilla knopper på toppen av denne grenen (noen steder vil grenen være synlig under blomstene, den vil vise seg å være omfangsrik og realistisk). Broder blomster som knopper, men fire kronblader - fra ett punkt (1-2 mm fra hverandre).

Trinn 5

Gå gradvis til lysere blomster, og veksl dem for mer troverdighet. Skjær bladene ut av grønn taft, brenn kantene med et lys slik at de ikke rynker. Sy på bladene, broder blomster på toppen av dem. Eksperimenter med broderiteknikken, finn din egen form for utførelse av lilla blomster. Dermed får du en voluminøs gren av syrin.

Trinn 6

For den første opplevelsen er denne lilla ganske nok. Du vil lære å jobbe med bånd og føle trang til å lage mer komplekse bilder. I fremtiden bruker du vridde sømmer, bunter og fletter, og i løpet av arbeidet vil mestring komme. Lær å sikre båndmasker med blinde sømmer slik at de ikke deformeres eller snur. Broderielementet med bånd kan festes til vesken som applikasjon, og syes til vesken som allerede er ferdig.

Anbefalt: