Hvordan Vri Avisrør. Fotomesterklasse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vri Avisrør. Fotomesterklasse
Hvordan Vri Avisrør. Fotomesterklasse

Video: Hvordan Vri Avisrør. Fotomesterklasse

Video: Hvordan Vri Avisrør. Fotomesterklasse
Video: Декупаж фото мастер-класса, примеры. Слайд-шоу 2024, April
Anonim

Nesten alt kan lages av aviserør: fra varme underlag til møbler. Og alt gjøres veldig enkelt, interessant og spennende. For å veve et produkt fra avisrør, trenger du bare å vite noen få regler for hvordan du vrir avisrør.

Veving fra aviser
Veving fra aviser

Det er nødvendig

  • - aviser
  • -tynn strikkepinne eller spyd
  • - PVA lim eller limpinne
  • - skrivesaker kniv eller saks

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å vri på selve rørene, må du klargjøre papiret for rulling. Til å begynne med må du brette alle avisene i en jevn bunke, som samsvarer med kantene, og om nødvendig justere de rynkede stedene.

Bilde
Bilde

Steg 2

Brett en bunke med aviser i to. Forsikre deg om at alle kanter er justert.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Brett den brettede avisen to ganger til.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Mens du presser avisene mot overflaten med den ene hånden, slik at de ikke beveger seg, skjærer du med den andre hånden kantene på de brettede avisene med en kontoristkniv.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Del aviser i 2 hauger. Den ene haugen er med hvite kanter, den andre er uten kant. Fra den første stabelen får du hvite rør, fra den andre - vanlige, med tekst.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Etter å ha klargjort papiret kan du begynne å rulle avisrørene. For å vri avisrørene riktig må du ta en strikkepinne og feste den til hjørnet på avisen slik at den danner det minste hjørnet.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Nå vikler du hjørnet over strikkepinnen, holder det med neglen og begynner å vri avisrøret, og prøver å presse papiret tettere mot strikkepinnen.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Fortsett å vri røret til enden. For å vri røret riktig må du rulle strikkepinnen med den ene hånden, og med den andre hånden holde stedet der papiret fremdeles er ledig.

Bilde
Bilde

Trinn 9

Når røret er helt vridd, smør hjørnet med PVA-lim eller limpinne, pakk og lim. Lag ønsket antall avisrør og begynn gjerne å veve. Veving fra aviser er en herlig og veldig nyttig type håndarbeid, som blir stadig mer populært hvert år. Vær kreativ, tør og ta håndarbeid!

Anbefalt: