Hvordan Lime Rhinestones

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lime Rhinestones
Hvordan Lime Rhinestones

Video: Hvordan Lime Rhinestones

Video: Hvordan Lime Rhinestones
Video: Как приклеить стразы на гель лак? 💎Делаем маникюр со стразами 💎 мк ногти 2024, April
Anonim

Blanke, lette spill smykker har lenge vunnet kjærligheten til moderne motekvinner. I dag er det flere typer rhinestones, avhengig av hvilke metoder for liming som er forskjellige.

Hvordan lime rhinestones
Hvordan lime rhinestones

Bruksanvisning

Trinn 1

Kaldsatte limstrass er strass med flatbunn. De limes med 2-komponent epoksylim til forskjellige faste gjenstander som mobiltelefoner, flash-kort, nøkkelringer etc. Dette limet kan kjøpes både i husholdnings- og bilforhandlere.

Steg 2

Bunnen av smeltesteiner eller termostaster har allerede blitt behandlet med et spesielt lim, som under innflytelse av høye temperaturer begynner å smelte, og dermed holder seg til den nødvendige overflaten. Oftest brukes de i tekstilindustrien. I disse tilfellene påføres smeltende rhinestones på stoffet og deretter strykes med et strykejern. Også for disse typer rhinestones kan du bruke et spesielt loddejern.

Trinn 3

Rhinestones som har en flat bunn med flere hull laget i, kalles å sy på rhinestones. For å feste dem på klær, er det nok å sy dem med vanlige tråder.

Trinn 4

Smykkestrass, gjennomsiktig eller med farget amalgam, har en trapesformet bunn. De brukes oftest til liming i forskjellige smykker, ofte i rammer. I tillegg er innlegging med slike rhinestones nå utbredt ved hjelp av en spesiell teknologisk prosess. Hvis smykker rhinestones har en farget amalgam, for å oppnå et sterkt lys blending fra alle sider, som ligner glitrende diamanter, bores hull først i bunnen, og deretter plasseres det på epoxy lim.

Trinn 5

Knapper og anheng er rhinestones laget med den unike Swarovski-teknologien. De skinner i sollyset og gir et visst mysterium og sjarm til klesplagget.

Anbefalt: