Hvordan Bygge En Pyramide

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge En Pyramide
Hvordan Bygge En Pyramide

Video: Hvordan Bygge En Pyramide

Video: Hvordan Bygge En Pyramide
Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, Kan
Anonim

Pyramidene er menneskehetens største mysterium. Det er forslag om at de tjente til kommunikasjon med verdensrommet, parallelle verdener. Egenskapene til pyramidene er ennå ikke fullstendig undersøkt, men folk har lenge lagt merke til at en liten pyramide laget med egne hender har en fantastisk helbredende effekt.

Hvordan bygge en pyramide
Hvordan bygge en pyramide

Det er nødvendig

  • - A0-papir (610 * 863)
  • - saks
  • - lim
  • eller
  • - brett
  • - lameller
  • - treplugger
  • - antiseptisk for prosesseringstavler
  • - tinn
  • - kobberark 51x51 cm

Bruksanvisning

Trinn 1

Den helbredende pyramiden kan lages på flere måter. En av dem er fra et enkelt Whatman-papir. Det viktigste er å følge prinsippet om det gyldne forholdet. A0-format papir eller Whatman-papir vil lage en pyramide som er omtrent 50 cm høy.

Først må du tegne en vertikal linje (punkt A3-A6), 52,5 cm lang. Alle andre vil bli bygget i forhold til denne grunnlinjen. Deretter, fra punkt A6, må du tegne en sirkel med en radius lik lengden på segmentet A3A6. Sett deretter akkordene A3A4, A4A5, A3A2, A2A1 på den. Lengden på hvert akkord er 23,4 cm. Deretter må du koble dem til punktet A6. Deretter må du tegne en linje parallelt med A1A6. Det vil tjene som limlimat. Nå kan du klippe det flate mønsteret. Deretter skal den brettes forsiktig langs kantene slik at de skjerpes mer og blir jevnere, du kan tegne langs dem med en linjal eller saks. Du kan lime pyramiden. Velg et lim som ikke forvrenger papiret når det er tørt.

Hvordan bygge en pyramide
Hvordan bygge en pyramide

Steg 2

Hvis du har tid, energi og lyst, kan du bygge en stor trepyramide. For å gjøre dette må du også følge prinsippet om det gyldne forholdet.

Hell pukk i bunnen av den fremtidige pyramiden, dekk den med takmateriale og legg bjelker på 2x2 m. De må være koblet til trepluggene, legg deretter brett i midten, legg tinn på dem. Deretter bør du lage sidene av brettene. Det er bedre å montere dem separat på bakken. Ekstra brett må forsterkes i en av trekantene. Det vil bli installert en dør på dem.

Da må begge trekanter plasseres på bunnen av pyramiden. En trekant med plass til dører er plassert på østsiden, den andre på vest. Toppen av trekantene må bindes sammen, trekantene må styrkes med planker og fjær og bunker på toppen og bunnen.

Deretter må du legge brettene på gulvet i pyramiden, og under dem - et jernark. Skjede sidevegger

brett med klokken. Toppen av pyramiden skal dekkes med et ark av kobber, hvis kanter skal brettes tilbake og festes med silikon. Fest deretter døren.

Hvordan bygge en pyramide
Hvordan bygge en pyramide

Trinn 3

Det er nødvendig å velge riktig sted for pyramiden. På gaten skal pyramidens ansikter (ikke kantene!) Være orientert mot kardinalpunktene, inngangen skal være fra nord eller øst. Husene til pyramiden bør installeres vekk fra kloakk og vannrør, metall og gjenstander som inneholder vann. Det er nødvendig å begynne å lage en pyramide i en rolig, lys sinnstilstand. Hvis du ikke følger prinsippet om det gyldne forholdet, vil det ikke være noen fordel med pyramiden.

Anbefalt: