Hvordan Overtale Foreldre Til å Kjøpe Sykkel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overtale Foreldre Til å Kjøpe Sykkel
Hvordan Overtale Foreldre Til å Kjøpe Sykkel

Video: Hvordan Overtale Foreldre Til å Kjøpe Sykkel

Video: Hvordan Overtale Foreldre Til å Kjøpe Sykkel
Video: Hvordan justere frontgir på sykkel? 2024, April
Anonim

Ønsket om å eie en sykkel kan være en virkelig drøm for et barn. Hvis det av en eller annen grunn ikke blir utført, blir det psykologiske komplekset gitt i mange år. Foreldre som ikke kjøper sykkel til deg, har neppe de verste intensjonene. For å overtale dem til å kjøpe, må du handle rolig og trygt.

Hvordan overtale foreldre til å kjøpe sykkel
Hvordan overtale foreldre til å kjøpe sykkel

Det er nødvendig

  • - sykkel til leie;
  • - penger;
  • - hjelm.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk på hvorfor foreldrene dine nekter å kjøpe deg en sykkel. De kan være i økonomiske vanskeligheter eller bekymret for sikkerheten din. Det er mulig at du rett og slett ikke har noe sted å lagre sykkelen eller til og med ikke å ri. Analyse av årsakene til feilen vil være hovedårsaken til videre handling.

Steg 2

Tenk på hvordan du kan løse problemet med at du ikke har sykkel. Hvis det handler om penger, og du allerede er i en alder når du kan tjene ekstra penger, gjør det. I dag er sykkelvalget veldig stort, og du kan tjene penger på en enkel, men høykvalitetsmodell selv i sommerferien. Hvis vi snakker om andre hindringer, begynn å overvinne dem systematisk og gradvis.

Trinn 3

Demonstrer et ønske om å bevege seg, trene og være aktiv. Vis foreldrene dine at du trenger en sykkel for å holde deg frisk og tilbringe tid utendørs og ikke spille dataspill.

Trinn 4

Forsikre foreldrene dine om at du har kontroll over din egen sikkerhet. Hvis du for eksempel hele tiden krysser veien på feil sted, har de god grunn til å betrakte deg som hensynsløs og hensynsløs. Bevis at du alltid vil overholde de nødvendige syklistkravene, kjøre i en spesiell hjelm og overholde veireglene. Lov at du ikke skal sykle ekstremt.

Trinn 5

Lei en sykkel eller fra venner en stund. Kjør på det og vis foreldrene dine hvor lykkelige du er. Når du ser ditt fornøyde ansikt, vil de sikkert glede deg med et slikt kjøp.

Anbefalt: