Hvordan Streng Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Streng Perler
Hvordan Streng Perler

Video: Hvordan Streng Perler

Video: Hvordan Streng Perler
Video: Hedda perler 2024, Kan
Anonim

Perlesmykker, det være seg et halskjede, perle eller armbånd, er et symbol på skjønnhet og nåde. De pynter perfekt vertinnen sin under alle omstendigheter - på en firmafest, en offisiell feiring eller i en hverdagssituasjon. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre produkter laget av naturlig perle - kunstige perler, og av hvilken som helst nyanse, vil dekorere eieren på ingen måte verre.

Hvordan streng perler
Hvordan streng perler

Det er nødvendig

  • - perler;
  • - tråd, linje eller ledning;
  • - saks;
  • - dyrebare eller halvedle perler;
  • - perler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er et stort utvalg av kunstige perler på salg, som presenteres i form av perler med forskjellige diametre og det bredeste spekteret av farger. Det er ikke nødvendig å kjøpe en hel pakke med perler i samme farge eller størrelse Spesialiserte avdelinger (inkludert nettbutikker) gjør det mulig å velge et hvilket som helst antall perler. Dermed kan du kjøpe det nødvendige antallet perler for å komponere din egen, unike tråd av perlemorprodukt, som kan tjene som en herlig gave.

Steg 2

I de samme avdelingene er det alt tilbehør som er nødvendig for dette - fester av forskjellige typer, fiskesnøre eller tråd for montering av perler (de kan være i tone med perlene). For å stramme perlemor er en spesiell ledning veldig praktisk, takket være hvilken du kan gi produktet den tiltenkte formen. Dette bringer en ny strøm av nyhet til de produserte gizmos. Du kan også kjøpe fargede perler, som i tillegg gir smykkene ømhet og nåde.

Trinn 3

Velg perler med samme diameter i henhold til regnbuens farger (rød, oransje, gul, grønn, lyseblå, blå, lilla). Spred dem ut på en flat overflate i ønsket rekkefølge og streng dem på fiskelinjen. Perler av samme tone kan plasseres mellom perlene (det vil si at etter den røde perlen er det en perle i samme farge). Du vil få en munter regnbue med lav perle, som alltid vil muntre opp eieren.

Trinn 4

Få hvite perler og svarte perler. Streng perlene i vekslende rekkefølge: hvit perle - svarte perler. En slik streng, sofistikert versjon vil forskjønne en kvinne, både på en morsom fest og under en offisiell seremoni. Når du venter, kan du erstatte de svarte perlene med hvitt. Dette vil gi produktet renhet og harmoni.

Trinn 5

Velg perler av samme farge, men med forskjellige diametre, og streng perlene, med start fra midten, med den største diameteren. Reduser størrelsen på perlene gradvis mot kantene. Plasser perlene mellom perlene (i tone eller tvert imot kontrasterende).

Trinn 6

Et interessant alternativ ser ut som i tillegg til perler, brukes andre dyrebare og semi-edelstener, for eksempel opal, ametyst, smaragd, agat, turkis. Deres noen ganger uvanlige form gjør det mulig å oversette de mest dristige ideene til virkelighet.

Anbefalt: