Hvordan Lage Buer Til Gaver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Buer Til Gaver
Hvordan Lage Buer Til Gaver

Video: Hvordan Lage Buer Til Gaver

Video: Hvordan Lage Buer Til Gaver
Video: Можно ли дарить полотенце? 2024, Kan
Anonim

Emballasje er en integrert del av en gave som kan ødelegge eller forbedre helhetsinntrykket av presentasjonen. Når du bruker veldig lite tid, kan du glede dine kjære ved å dekorere gaven med en original bue. I tillegg kan dekorasjonsferdigheter også være nyttige i andre situasjoner.

Hvordan lage buer til gaver
Hvordan lage buer til gaver

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en formell bue for å dekorere formelle gaver og menn. Ta et stykke tett tape som holder formen godt, 20 centimeter lang. Koble endene og lim dem. Flat den resulterende ringen slik at de limte kantene er i midten. For å skjule sømmen, ta et stykke tape med samme eller kontrastfarge. Sett en flat ring rundt den og lim endene sammen.

Steg 2

Ta to bånd i forskjellige nyanser av samme farge. Lengden deres skal være minst 20 centimeter, men det ene båndet skal være 2 ganger bredere enn det andre. Koble endene på det brede båndet og lim. Sett et smalt tape på toppen og lim endene slik at skjøten er på toppen av krysset mellom endene på det brede båndet. Pakk arbeidsstykket med et langt bånd i samme farge som det brede. Knyt en knute for å dekke de limte endene av begge båndene på arbeidsstykket. De løse endene kan brukes til å pakke inn gaveinnpakning. Hvis de ikke er lange nok, er det bare å kutte dem av og lim baugen til gaven.

Trinn 3

Finn tre bånd som varierer i farge og bredde. Den bredeste skal være 20 centimeter lang, den midterste 18 centimeter lang og den smaleste 16 centimeter lang. Klipp endene på båndene for å danne en V. Lag en trinnvis bue ved å legge den midterste og deretter den smaleste over det brede båndet. Juster sentrene til båndene, fest arbeidsstykket med en binders. Bind et langt bånd rundt midten av baugen og lag en knute på innsiden.

Trinn 4

Dekorer en romantisk gave med en frottébue. Bruk stive bånd for å produsere dem som ikke mister formen. Hold den ene enden av et langt bånd mellom kanten av hånden og tommelen og pakk den rundt hånden. Legg lagene forsiktig oppå hverandre og fjern arbeidsstykket fra hånden. Flat den ut og skjær skrå V-kutt i sidene. Flytt lagene forsiktig slik at trekantene du kutter ut, er midt i emnet. Trekk baugen nedover i midten med tråd eller ledning. Lag svingete sløyfer og spre dem i forskjellige retninger.

Trinn 5

Dekorer en dyr gave med en utsøkt fransk sløyfe. Ta et tykt silke- eller satengbånd som beholder formen godt. Lag 6 segmenter av det, som hver skal være 2 centimeter kortere enn den forrige. Rull dem til ringer, lim endene og flatt dem slik at skjøtene er i midten. Plasser ringene oppå hverandre, begynn med den største. Sett tommelen inn i den minste toppringen og ta tak i buen med den. Fest arbeidsstykket med en stiftemaskin. Før et lite bånd gjennom toppringen og lim endene under.

Anbefalt: