Hvordan Identifisere Farlige Dager

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere Farlige Dager
Hvordan Identifisere Farlige Dager

Video: Hvordan Identifisere Farlige Dager

Video: Hvordan Identifisere Farlige Dager
Video: Sådan leger man Alle Mine Kyllinger 2024, April
Anonim

Muligheten til å forberede seg på ubehagelige hendelser i livet, å lære på forhånd om de forestående farene har alltid vært verdsatt av mennesker, fordi det gir en sjanse til ikke bare å forberede seg mentalt på et møte med problemer, men også å unngå dem. Ikke rart de sier: "Forvarnet er underarmet." Siden eldgamle tider har folk ty til astrologi for å bestemme farlige dager. Hvordan kan du bestemme en ugunstig dag ved hjelp av stjernene?

Hvordan identifisere farlige dager
Hvordan identifisere farlige dager

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er faktisk mange måter å beregne farlige dager på. Noen av dem er mer populære og betraktes som mer pålitelige, andre mindre. La oss dvele ved de generelt aksepterte beregningsalternativene. Det skal bemerkes med en gang at hvis du trenger å beregne personlige farlige dager så nøyaktig som mulig, vil løsningen være å lage et astrologisk fødselsdiagram, med tanke på alle detaljene i fødsels- og livsfaser. Bare på denne måten vil det være mulig med høy nøyaktighet å identifisere farlige dager for hver enkelt person. Det er veldig problematisk å lage en slik beregning selv, så det er bedre å kontakte en profesjonell astrolog.

Steg 2

Imidlertid er det teknikker som lar deg identifisere ugunstige og farlige dager generelt, som helt sikkert vil tillate deg, med riktig tilnærming, å unngå unødvendige problemer og stress.

Trinn 3

Først og fremst, i astrologien, anses formørkelsens dager, både sol- og måneskinn, å være farlige. Formørkelsens dager er alltid de vanskeligste og fulle av årets farlige øyeblikk, selv om formørkelsen er delvis - på en slik dag bør du være ekstremt forsiktig og oppmerksom. Du bør være forberedt på moralsk ubehag, komplikasjoner i forhold, samt veldig reelle farer du kan møte.

Trinn 4

Ofte brukes også månekalenderen til å beregne farlige dager. Månens innflytelse og prosessene som skjer på den er allerede bekreftet av både mange års forskningserfaring og vitenskapelig underbyggelse.

Trinn 5

Basert på månekalenderen, for hver månedag, blir det gjort en prognose om en gunstig dag for visse virksomheter. Noen dager i månekalenderen er rett og slett farlige, men igjen i strengt definerte områder. Bruken av månekalenderen i praksis vil tillate deg å unngå mange ubehagelige og farlige øyeblikk i livet ditt og gjøre den mer harmonisk.

Anbefalt: