Hvordan Lage Et Familievåpen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Familievåpen
Hvordan Lage Et Familievåpen

Video: Hvordan Lage Et Familievåpen

Video: Hvordan Lage Et Familievåpen
Video: Застрял в прошлом | Мистический заброшенный французский особняк XVIII века 2024, Kan
Anonim

Familievåpenet er et spesielt symbol som forener alle medlemmer av samme slekt. For flere århundrer siden ble det lagt stor vekt på det, men i dag er opprettelsen av et symbolsk bilde valgfritt.

Hvordan lage et familievåpen
Hvordan lage et familievåpen

Bruksanvisning

Trinn 1

Se i kildene som er tilgjengelige for informasjon om å stifte familie. Kanskje du tilhører en liten adelsklasse, og familien din hadde allerede et våpenskjold i gamle tider. I dette tilfellet kan det tas og overføres til moderne materialer, uten å lage en ny tegning.

Steg 2

Hvis du trenger å lage et våpenskjold fra bunnen av, må du først bestemme verdiene til familien din, dens tjenester til samfunnet og særegne egenskaper. For eksempel, hvis noen i familien din bygger militærfly, kan du plassere et jagerfly i midten av figuren.

Trinn 3

Tenk på hvilke illustrasjoner som er nødvendige for å nøyaktig beskrive de oppførte verdiene. Hvis du ikke finner det selv, kan du søke hjelp fra resten av familien, fordi det å tegne et våpenskjold er en kollektiv kreativitet.

Trinn 4

Utforsk de grunnleggende figurene som tradisjonelt brukes i heraldikk, og stopp ved en av dem. Dens konturer vil gjøre symbolet gjenkjennelig, og vil ikke la det forveksles med et annet objekt av kunst og håndverk.

Trinn 5

Stopp ved et bestemt sett med symboler som du planlegger å skildre i formen. Det skal ikke være for mange av dem, for ikke å tillate en overflod av små detaljer som vil skape en følelse av noe kaos. Du kan komme med en slags tomt, samt dele det generelle feltet i separate sektorer, som hver vil være dedikert til ett familiemedlem.

Trinn 6

Ta et ark, overfør bildet av våpenskjoldet til det. Hvis du ikke vet hvordan du skal tegne vakkert, kan du be slektninger eller venner om å hjelpe deg. Farge på bildet.

Trinn 7

Laminer det resulterende våpenskjoldet - det må være solid, denne kvaliteten gjør at det kan forbli godt i mange år.

Trinn 8

Eventuelt kan du legge til et motto i våpenskjoldet ditt, som vanligvis er skrevet på et eget felt under hovedfiguren. Det er en kort, kortfattet setning som er verdifull for familien din. Parallelt med dette, gjør noen ord om hva som er avbildet på våpenskjoldet og hvorfor disse spesielle symbolene ble valgt.

Anbefalt: