Hvordan Spille Tøfler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Tøfler
Hvordan Spille Tøfler

Video: Hvordan Spille Tøfler

Video: Hvordan Spille Tøfler
Video: Strikking mønstre for nybegynnere. Fishnet transaksjoner/hekle Tøfler 2024, April
Anonim

For mange mennesker er tøfler et symbol på varme og komfort. Hvorfor er ikke vanskelig å gjette, for de er vanligvis kledd hjemme. Men ulltøfler vil bli enda varmere og mer behagelige. Spesielt hvis de er laget med egne hender og med kjærlighet. Det er mange muligheter for å lage ulltøfler. De kan være sydd, strikket eller vevd, eller til og med tovet.

Hvordan spille tøfler
Hvordan spille tøfler

Det er nødvendig

For å gjøre dette trenger du et nett (myggnett er egnet), en bambusmatte, såpe, ull, mønstermateriale (for eksempel tykk plast) og polyetylen "med bobler"

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å fullføre mønstrene. Stå på plasten og sirkel føttene dine. Legg til en centimeter for krymping av pelsen. Etter det, klipp ut mønstrene og legg dem på folien i stor avstand fra hverandre. Sirkel mønstrene med en markør og sett til side for nå.

Steg 2

Legg ullen langs konturen som er tegnet på filmen. Endene på ullstrengene skal være ca 2 cm utenfor konturen. Det er nødvendig å lage 6 lag, og legge ut hver påfølgende rad vinkelrett på den forrige.

Trinn 3

Dryss den resulterende "puten" med revet såpe og dekk med et nett. Drypp med varmt vann og begynn å gni med en liten gjenstand, for eksempel en såpeskål av samme såpe.

Trinn 4

Etter at emnene er tette nok, fjern masken og legg mønstrene på tøflene på toppen. Brett de utstikkende kantene på det nederste ulllaget over mønsteret og legg på toppen noen flere lag ull, også vinkelrett på hverandre. Dryss igjen med revet såpe, dekk med et nett, dryss med varmt vann og gni. Ikke glem å rette tøflene rundt kantene under toving.

Trinn 5

Pakk emnet inn i plastfolie og en bambusmatte og rull (rull matten over bordet) minst hundre ganger.

Trinn 6

Etter at alle ulllagene er ordentlig matt, kutt forsiktig i toppen av hver tøffel (da kommer benet inn i dem) og trekk forsiktig ut mønsteret.

Trinn 7

Form tøfler ved å ha dem over foten eller armen.

Trinn 8

Deretter dekorerer du de resulterende tøfler, prøver dem på igjen og ruller dem igjen i en rulle film og bambus. Skyll, form over benet igjen og la det tørke.

Trinn 9

Tøflene er klare. Du kan sette dem på deg selv, eller behage dine kjære med en vakker og original gave.

Anbefalt: