Hvordan Strikke Masker Sammen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Masker Sammen
Hvordan Strikke Masker Sammen

Video: Hvordan Strikke Masker Sammen

Video: Hvordan Strikke Masker Sammen
Video: Strikkezillas Strikketips #8: To masker sammen og to masker vridd 2024, Mars
Anonim

I strikking er det mange forskjellige teknikker for å strikke løkker, lage mønstre, sikre rader, øke og redusere løkker, og så videre. Mange strikkere er interessert i hvordan man riktig kan strikke flere løkker sammen. Det er ikke så vanskelig hvis du har riktig teknikk. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal strikke tre strikkmasker sammen med en annen helling, samt hvordan du strikker tre løkker hver, og plasserer dem ikke ved siden av hverandre, men hver over hverandre.

Hvordan strikke masker sammen
Hvordan strikke masker sammen

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil strikke tre masker sammen med en helling mot høyre, legg arbeidstråden bak arbeidet og sett høyre strikkepinne i tredje, andre og første maske fra høyre side. Ta opp arbeidstråden og trekk den gjennom tre løkker samtidig.

Steg 2

Sløyfene vil vippe mot venstre hvis du tar opp den første løkken med høyre strikkepinne fra høyre side og fjerner den til den andre strikkepinnen, og gjentar den samme med den andre sløyfen. Strikk tredje maske og trekk den gjennom de to løse maskene du fjernet.

Trinn 3

Også tre løkker kan strikkes sammen slik at den første og tredje løkken er under den andre sløyfen. For å gjøre dette, plasser tråden bak arbeidet og sett høyre strikkepinne i den andre, og deretter inn i den første løkken fra høyre side av strikketøyet. Ikke strikk disse løkkene og fjern dem på høyre strikkepinne.

Trinn 4

Strikk den tredje løkken med strikkesøm og trekk gjennom de to løkkene som er fjernet. På en lignende måte kan du strikke tre løkker slik at den første og tredje løkken er over den andre løkken.

Trinn 5

Sett høyre strikkepinne i den første masken fra forsiden, fjern den fra venstre strikkepinne til høyre, og strikk deretter den tredje og andre masken. Trekk de heklede maskene gjennom den første masken som ikke er strikket.

Trinn 6

På disse fire måtene kan du strikke flere løkker sammen samtidig - du vil ikke bruke for mye tid på å mestre dem.

Anbefalt: