Hvordan Lage En Julebue

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Julebue
Hvordan Lage En Julebue

Video: Hvordan Lage En Julebue

Video: Hvordan Lage En Julebue
Video: Hvordan lage Slim uten lim, Linsevann og Borax👌🏻 2024, April
Anonim

Buer brukes ofte til å dekorere nyttårsgaver og interiør. De er bundet som pigtails - med en enkel knute, derfor, for at et slikt element av innredning skal se fordelaktig ut, er det viktig å bruke et vakkert interessant bånd. Du kan kjøpe det eller gjøre det selv.

Hvordan lage en julebue
Hvordan lage en julebue

Det er nødvendig

  • - tanntråd;
  • - en nål for brodering;
  • - lerret med bearbeidede kanter;
  • - vanlig satengbånd;
  • - maling på stoff eller akrylmaling på glass;
  • - perler, tråder, en nål med et tynt øye;
  • - rutete lyst stoff.

Bruksanvisning

Trinn 1

Broder små nyttårsmotiver på det ferdige lerretbåndet. Et slikt stoff med bearbeidede kanter kan kjøpes i butikker for nåler, det kommer i forskjellige bredder og farger. Prøv å forhindre at det dannes knuter og lange tråder på baksiden av båndet. Du kan velge individuelle design eller et solid ornament som motiver.

Steg 2

Klipp ut en sjablong i form av juletrær, snømenn eller bjørner på papp. Et slikt bilde skal være flatt og sammensatt av enkle detaljer. Plasser sjablongen på satengbåndet slik at utskjæringsmønsteret er helt på stoffets overflate. Bruk en skumsvamp, og påfør maling på kuttområdet. Du kan bruke maling på stoff eller glass. Ikke bruk gouache eller akvareller, de vil strømme ved kontakt med vann og kantene på bildet kan være uskarpe.

Trinn 3

Sy perlene langs satinbåndets to kanter. Du kan stramme perlene på en tråd og deretter fange den langs båndets kontur med flere masker. I tillegg kan du sy hver perle med en separat søm. Denne dekorasjonen gjøres best på et bredt satengbånd.

Trinn 4

Få et farget rutete stoff. Skjær det i bånd med ønsket bredde og sy seksjonene på en symaskin med sikksakk. Hvis du ønsker det, kan du klippe stoffet skrått, i dette tilfellet vil mønsteret være plassert diagonalt, husk at et slikt bånd strekker seg mer enn kuttet langs renning eller skuddtråd.

Trinn 5

Påfør designet på satengbåndet med klar glittergel. Den selges i kunstavdelinger for barn. La det tørke godt. Velg ønsket lengde på båndet, gjør to motsatte kutt i en vinkel på 45 grader. Hvis båndet er laget av syntetisk stoff, kan du sy kantene for å forhindre at det raser ut.

Trinn 6

Brett båndet i to, merk den omtrentlige midten. Bind en bue med begge hender, rett ut materialet. Prøv å holde knuten klumpete. Du kan feste en bjelle, snøfnugg eller perler i midten.

Trinn 7

Fest baugen til en gave eller julepynt med dobbeltsidig tape eller sy den på med diskrete masker.

Anbefalt: