Hvordan Fange Fisk I Elva

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fange Fisk I Elva
Hvordan Fange Fisk I Elva

Video: Hvordan Fange Fisk I Elva

Video: Hvordan Fange Fisk I Elva
Video: Sådan fanger du hornfisk 2024, Mars
Anonim

Du kan fiske i alle årstider: vinter, sommer, høst og vår. Videre, på forskjellige tidspunkter lever fisken forskjellige steder, hver sesong krever sine egne metoder for fiske og agn.

Hvordan fange fisk i elva
Hvordan fange fisk i elva

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du fiske på elven om sommeren, ta korn med dampet hvete, havre, perlebygg eller hermetisk mais som agn for fisken din. På våren og høsten anbefales det å bruke den som en ormdyse. Om vinteren kan du prøve å fiske med hvetemeldeig, hirse grøt eller blodorm.

Velg et sted som er dypere og det er ingen gjørmete bunn. Da vil ikke dysen gå under siltet, fisken kan lett merke det og falle for agnet. Imidlertid vil for mye dybde ikke bidra til godt fiske - fisk finnes vanligvis på middels dyp.

Steg 2

Kom stille opp til stedet du har valgt for å fiske i fjæra. Ikke kast ting i fjæra, prøv å ikke knuse tørre grener. Hvis du planlegger å fiske i båten, ikke bank på siden av båten og seil knapt hørbar. Selvfølgelig, ikke snakk hvor du sluttet å fiske, ikke engang på telefon. Viktigst er det at du ikke lager høye lyder når du støper stangen. Faktum er at fisk har et veldig utviklet nervesystem, takket være at de er uvanlig følsomme for forskjellige slags lyder. Når du velger et sted å fiske, kan du prøve å holde deg på et slikt alternativ der skyggen din ikke vil falle på vannet nær flottørene, for ikke å skremme fisken.

Trinn 3

Velg riktig krok for den type fisk du vil fange. Hvis du for eksempel fanger den med erter, er krok nummer 4 - 6 ganske passende. Å fiske samme ide på et stykke krypende inn i ledningen er allerede nødvendig på krok nummer 6 - 8 1/2 med en kort forend. Når du har et annet alternativ - å fange en ide for en hel kryp med en bunnstang, bruk krok nummer 8 1/2 - 10. Når du fisker mort på hvetekorn, bruk krok nummer 3 1/2 -4. Og når du fisker etter greener, vil kroken nummer 2 1/2 - 3 spille en god service for deg.

Anbefalt: