Hvordan Designe Skoleprosjekter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Designe Skoleprosjekter
Hvordan Designe Skoleprosjekter

Video: Hvordan Designe Skoleprosjekter

Video: Hvordan Designe Skoleprosjekter
Video: Hvordan lage RK kabel - Skoleprosjekt 2024, April
Anonim

For å vinne med et skoleprosjekt, må du ikke bare gjøre det informativt, men også presentere materialet godt. For å gjøre materialet ditt ikke bare nyttig og interessant, men også spektakulært og lett å lære, bør du huske noen få regler og bruke dem når det er mulig.

Hvordan designe skoleprosjekter
Hvordan designe skoleprosjekter

Bruksanvisning

Trinn 1

Arbeid talen din kompetent. Ikke gi plass til improvisasjon. Hvis du til og med tviler litt på deg selv og dine talekunnskaper, er det best å tenke på selv uviktige hilsningsfraser på forhånd. Det er best hvis talen fremdeles ser livlig og improvisert ut, men velg dens betydning og individuelle setninger på forhånd.

Steg 2

Forbered talen din foran speilet og si ordene høyt. Øv ikke bare teksten, men også uttalen med ansiktsuttrykk. Absolutt alt påvirker en person. Derfor avhenger suksessen for hele prosjektet av hvordan den visuelle presentasjonen av materialet blir innrammet.

Trinn 3

Forbered visuals. Ikke si grafer, tabeller og annen statistikk alene. Nevn de nødvendige detaljene og vis dem i en vakkert designet plakat eller et bilde. Husk at bilder ikke skal være små, og deltakerne skal ikke føle ubehag når de ser på dem.

Trinn 4

Lag en dynamisk, fargerik presentasjon på datamaskinen din. Hvis du har en bærbar PC og skoleutstyr, kan du arrangere et lysbildefremvisning, suppler talen med tilhørende bilder eller korte setninger. Hvis du snakker om et seriøst tema, kan du fortynne det med humor ved å plassere komiske bilder relatert til temaet ditt. Eller tvert imot, et for useriøst tema kan støttes av argumentene fra filosofer og kjente poeter om dette emnet.

Trinn 5

Ikke overbelast lysbilder med informasjon. Publikum vil eksplodere og følge både ordene og ordene på skjermen. Videre er det ikke verdt å kopiere ordene dine på lysbildene og gi dem på trykk. Husk at lysbilder har en støttende rolle. De trengs bare for å lokke lytteren inn i emnet ditt og talen din, og ikke for å gjøre alt arbeidet for deg.

Anbefalt: