Hvordan Tegne En Ork

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Ork
Hvordan Tegne En Ork

Video: Hvordan Tegne En Ork

Video: Hvordan Tegne En Ork
Video: HOW TO DRAW AN OWL 2024, Kan
Anonim

Grønt, stort og brutalt. Vi kan anta at det muntlige portrettet av orken er fullført på dette. Hvis du vil visualisere dette bildet på en datamaskin eller papir, må du gjøre en stor innsats for å formidle alle de små tingene i dette fantastiske krigsløpet. Følg disse tipsene, og du vil ende opp med den vakre, glade familien din som et resultat.

Hvordan tegne en ork
Hvordan tegne en ork

Bruksanvisning

Trinn 1

Fang atmosfæren til en ekte ork. Husk at hvis du roter i legendene, er orker mennesker som blandet blodet sitt med blod fra demoner. Det er verdt å starte med dette. Skissen skiller seg ikke fra bildet av en vanlig person. Tegn derfor gjerne en skisse som for bildet av en vanlig kriger. Den eneste forskjellen er den store høyden og den perfekte muskulaturen i armer og ben. Så begynner demoniske forskjeller.

Steg 2

Underkjeven er litt langstrakt og mer massiv enn for et menneske - hvis du ser på kjevene til en alligator eller en Komodo-firfirsle, vil du forstå hva som står på spill. Orcs hudfarge er vanligvis avbildet som grønn, men det er også rødhudede "varianter".

Trinn 3

Begynn å skildre klær. Vanligvis bruker ikke orker, som berserkrigere, ikke tung beskyttende rustning som dekker hele kroppen. Hovedforsvaret er skulderputer, lår- og knebeskyttere og stålbøyler for å avverge slag. I tillegg kan vanlige klær vises på orken. Som regel er dette forskjellige pelsverk av dyr drept i kamp.

Trinn 4

Vær oppmerksom på øynene. Til tross for det umenneskelige, voldsomme og gigantiske utseendet, er øynene til en ork alltid menneskelige. Selv når man skildrer en ork i kamp, er raseriet som vedvarer i dem, ganske menneskelig og skiller seg ikke mye fra det som er avbildet av menneskelige krigere.

Trinn 5

Ikke portretter orkene som dumme. For det første bør orken være skremmende, og dumhet kan ikke være skremmende, og for det andre er myten om dumhetene til orkene overdrevet, og hvis du leser historiene knyttet til dem, er det mange sjamaner og profeter blant dem som var mye klokere og mer erfarne enn representanter for andre løp. Men samtidig er de langt fra de tøffe herrene. Dette er ikke et løp som vil gi på overdådige partiturer og sceneopptredener.

Anbefalt: