Hvordan Strikke Klær Til En Leketøyterrier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Klær Til En Leketøyterrier
Hvordan Strikke Klær Til En Leketøyterrier

Video: Hvordan Strikke Klær Til En Leketøyterrier

Video: Hvordan Strikke Klær Til En Leketøyterrier
Video: Slik kan du strikke og feste belegg for å skjule sårkanter på en strikket jakke 2024, April
Anonim

Mange tror at klær for hunder er overkill, og tror at en hund er et dyr hvis kropp er tilpasset alle værforhold. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle. Klær for glattehårede hunder, spesielt små raser som Toy Terrier, har ikke bare blitt et innfall fra eieren, men et absolutt must, spesielt på kalde dager.

Hvordan strikke klær til en leketøyterrier
Hvordan strikke klær til en leketøyterrier

Det er nødvendig

  • - 80-100 g garn;
  • - Strikkepinner nummer 2, 5-3;
  • - to store strikkepinner;
  • - krok nummer 2, 5;
  • - målebånd;
  • - saks;
  • - en stor nål med stort øye;
  • - små kniplinger
  • - blonder for å matche trådene;
  • - avtakbar glidelås eller knapper for feste.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å bygge et mønster for en doggy jumpsuit måler du lengden på ryggen fra kragen til halen, nakkenes omkrets (du kan måle den ved å brette ut kragen) og brystets omkrets.

Steg 2

Start med å strikke en prøve på 10x10 cm, og beregne hvor mange løkker du får i 1 cm. Beregn deretter hvor mange løkker du trenger for en setterad. For eksempel ble det oppnådd 30 løkker i en 10 cm prøve, og derfor er det 3 løkker i en centimeter. Hvis halsvolumet er 22 cm, må du ringe 66 løkker.

Trinn 3

Strikk start ved halsen. Legg opp 66 masker og strikk ønsket halslengde med 1x1 eller 2x2 vrbord. Deretter legger du til løkkene slik at du får en rad hull for blonder. Lag et garn over og gjenta etter 5-6 masker. Strikk den odde raden med strikk etter mønsteret.

Trinn 4

… Beregn antall løkker for en økning som følger: beregne forskjellen mellom brystet og nakkenes omkrets. Multipliser denne forskjellen med antall prøveløkker i en centimeter.

Trinn 5

Strikk deretter i henhold til mønsteret til potene. Nå må du lage hull til ermene. Del lerretet i tre seksjoner. Midtdelen vil være 12 sløyfer (med to sløyfer som blir marginale), og dele de ytre delene i to. Sett maskene på de to stykkene på pinnene og strikk dem hver for seg. Spaltenes lengde er lik lengden på ryggen delt på tre. Hvis denne målingen er 24 cm, vil størrelsen på sporene være 8 cm.

Trinn 6

Nå kan du tre alle lerretene sammen og strikke ytterligere 8 centimeter. Strikk deretter hullene på bakbenene, bare i dette tilfellet bør du dele hele lerretet i tre like deler. Lukk hengslene til midtseksjonen. Strikk ekstreme deler hver for seg 8 centimeter (disse delene vil dekke hundens rumpe).

Trinn 7

Hekle spalten bak med enkeltmaske.

Trinn 8

Fest ermene, og reduser antall løkker gradvis. Ikke gjør ermene for lange, ellers blir det vanskelig for deg å ta på deg jumpsuiten. En 5 cm erme er det du trenger. Knyt bena litt lenger enn 7-8 centimeter. Sy ermene i sporene. Sy på bena. Vær oppmerksom på at innsiden av beinet må være ledig.

Trinn 9

Klipp blonder 4-5 centimeter lenger enn utringningen. Skyv proppen over den ene enden. Tre snoren gjennom hullene på halsen og fest den andre proppen.

Trinn 10

Sy i glidelås på baksiden eller slå gjennom knappene. Du kan gå en tur i et nytt antrekk.

Anbefalt: