Hvordan Slå Trommer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slå Trommer
Hvordan Slå Trommer

Video: Hvordan Slå Trommer

Video: Hvordan Slå Trommer
Video: Hvordan stemmer jeg mine trommer? 2024, Kan
Anonim

Den moderne verden av elektronisk musikk åpner tilgang til et stort antall lyder for en musiker eller lydtekniker i et innspillingsstudio. Den enkleste måten å lage lydene til et helt ensemble eller orkester er å spille inn lydene til hvert instrument individuelt. Hvordan spiller du inn ("hammer") trommer riktig?

Hvordan slå trommer
Hvordan slå trommer

Bruksanvisning

Trinn 1

Still mikrofonene individuelt for hver trommel. Den beste mikrofonposisjonen er inne i trommelen. Dette vil gi minimal penetrasjon av eksterne lyder. Cymbaler har vanligvis ikke individuelle mikrofoner; for innspilling er to nok, som henges over trommeslagerens hode. Dette vil gi deg det mest levende bildet av den naturlige lyden av installasjonen din i et gitt rom.

Steg 2

Forsikre deg om at trommelen ikke har en knirkende pedal, fjern eventuelle resonerende elementer i settet eller i rommet. Fjern alle fremmede lydkilder, ellers blir de inkludert i opptaket. Trommesett - instrumentet er høyt, det kan drukne ut noen lyder, men likevel observere stillhet gjennom hele prosessen, selv når det opprettes en pause for lyden av cymbaler til den forsvinner helt.

Trinn 3

Følg takt timing når du spiller trommesettet. Du kan spille lyder enten tidligere eller senere på rytmen. Spillets tempo endres ikke. En metode brukes ofte der lydene på cymbalene spilles på forhånd, og på trommene med forsinkelse. Det er dette individuelle spillet til hver trommeslager som gir den unike lyden til en bestemt rolle.

Trinn 4

Hvis det ikke er mulig å spille inn lyden til et ekte trommesett, bruk en spesiell kvantiser som sequencers tilbyr. Velg mellom en rekke trommemaler, eller lag dine egne. Lyden vil avhenge av hvordan du legger inn notater i sequenceren. For å oppnå en trommelyd så nær naturlig lyd som mulig, bruk en elektronisk skarptromme (pad).

Trinn 5

Vær oppmerksom på dynamikken i lyden når du redigerer de innspilte trommedelene, mens du endrer volumet på tonene som spilles.

Trinn 6

Husk at en trommedel eksisterer innenfor en bestemt musikkstil. Prøv å velge passende lyd og ytelse.

Anbefalt: