Hvordan Spille På Gitaren Zhanna Friskes Sang "White Sand On The Sea"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille På Gitaren Zhanna Friskes Sang "White Sand On The Sea"
Hvordan Spille På Gitaren Zhanna Friskes Sang "White Sand On The Sea"

Video: Hvordan Spille På Gitaren Zhanna Friskes Sang "White Sand On The Sea"

Video: Hvordan Spille På Gitaren Zhanna Friskes Sang
Video: Zhanna Friske - And on the Sea, White Sand / А на море... (lyrics u0026 translation) 2024, April
Anonim

Zhanna Friske - eks-solist av "Brilliant" -gruppen - begynte sin solokarriere i 2003. Diskografien hennes inkluderer bare to album, men dette hindrer ikke sangeren i å fortsatt ha en vinnende posisjon på musikalen Olympus. I 2009 ga Zhanna Friske ut singelen "White Sand on the Sea".

Hvordan spille en Zhanna Friske sang på gitaren
Hvordan spille en Zhanna Friske sang på gitaren

Bruksanvisning

Trinn 1

For å spille sekstringsgitar, bruk en enkel standardkamp: ned-ned-opp-opp-ned-opp-ned. Øk og reduser kampens hastighet avhengig av lengden på linjen.

Steg 2

For å spille en sang, lær akkordene: F, G, Am, Em, C. For å spille en F-akkord, hold nede alle strengene ved første bånd, ved den andre - den tredje strengen, på den tredje - den fjerde og femte. G-akkord: Hold 5. streng ved 2. bånd, 1. og 6. ved 3. bånd. For Am-akkorden, hold den andre strengen ved den første båndet, og den tredje og fjerde på den andre båndet, og ikke slå den sjette strengen når du slår. Em-akkorden spilles slik: På den andre båndet, hold nede 4. og 5. streng. Og det siste C-akkordet som trengs for å utføre sangen: ved første bånd, hold nede den andre strengen, på den andre - den fjerde, på den tredje - den femte, ikke berør den sjette strengen under kampen.

Trinn 3

Begynn å spille sangen med introen. For å gjøre dette, spill akkordene en gang med en standard beat: F, G, Am, C, F, G, Am. Etter introduksjonen, fortsett til fremføringen av sangen. Vær oppmerksom på at hvert akkord tilsvarer et bestemt ord i linjene på sangen, så det er viktig å bytte fra ett akkord til et annet i tide, ellers vil melodien være unøyaktig.

Trinn 4

Første vers: (F) Sommerdagene (Am) fløy forbi (G) der vi var alene. Men ikke (F) vil jeg (G) være trist og (Am) bare smile. (F) Jeg vil lese (G) sms: "Jeg (er) savner, SOS"! Jeg (F) vil svare: "Ikke (G) savner, jeg (Am) vil drømme om deg."

Trinn 5

Kor: Og på (F) hav (G) hvit sand. En varm vind (Am) blåser (Em) i ansiktet. (F) Du kan (G) til og med himmelen (Am) berøre (C) med hånden. Jeg vil (F) veldig- (G) savne veldig mye. Jeg vil (Em) huske deg (Am). Selv (F) hvis (G) du (Am) er langt, langt borte.

Trinn 6

Koret og andre vers er atskilt med et tap, som spilles på samme måte som introen: F, G, Am, C, F, G, Am. Videre endres ikke akkordene og rekkefølgen deres gjennom hele sangen.

Anbefalt: