Hvordan Lage Et Ledningsarmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Ledningsarmbånd
Hvordan Lage Et Ledningsarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Ledningsarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Ledningsarmbånd
Video: Как сделать самолетик из бумаги Как сделать самолетик из бумаги 2024, Kan
Anonim

Armbånd er fasjonabelt og populært tilbehør i dag. Hjemmelagde produkter er i størst etterspørsel. Slike smykker er laget i en enkelt kopi, oftest - ifølge en individuell skisse. Et av de mest fleksible materialene for å lage et unikt armbånd er wire.

Hvordan lage et ledningsarmbånd
Hvordan lage et ledningsarmbånd

En enkel måte å lage et vakkert armbånd på

Wire armbånd er slående i sitt utvalg. Noen brikker er veldig enkle, mens andre representerer toppen av smykker. Tallrike krøller, spektakulære blomster, flerlagsstrukturer kan bare realiseres av erfarne håndverkere. Erfarne kolleger råder nybegynnere til å øve på enkle former.

Du får et vakkert bredt armbånd laget av wire og perler. I tillegg til disse materialene trenger du spiss tang. Velg flerfargede perler for å gjøre produktet lyst og merkbart.

Den spisse tangen er det viktigste verktøyet for å lage trådsmykker. Med hjelpen lager håndverkere vakre krøller, ringer, festemidler og andre dekorative elementer.

Pakk ledningen et par ganger rundt håndleddet. Du bør ha en slags spiral av valgt bredde. Klipp av et stykke stoff, og la det være 2 cm på hver side for å feste løkkene.

Bøy den ene enden i en løkke med tang. Streng perlene på en spiralbase. Når den er helt skjult under de fargede detaljene, må du også fikse det andre tipset. Det fasjonable ledningsarmbåndet er klart. Merk: I tillegg til perler / perler kan du bruke perler eller flette.

Spektakulært bekjennelsesarmbånd

I dag er lakoniske ledningsarmbånd på moten, i midten som de er bøyd til et ord. Oftest er det klassiske "kjærlighet", "kyss", "baby", etc. Et slikt armbånd ser søtt, vakkert og jentete ut.

Wire-armbånd er veldig beskjedne og passer med nesten alle antrekk. Før du lager tilbehøret med ordet, tegner du en skisse slik at du nøyaktig kan forstå foldenes retning.

For å lage dette armbåndet brukes sjelden steiner, perler og andre dekorative elementer. Pakk ledningen rundt håndleddet og tilsett resultatet med minst 10 cm. Skjær av et stykke av underlaget.

For å vri et ord på fire bokstaver, finn midten og tilbake av et like antall centimeter i to retninger. Merk utgangspunktet. Ta tangen, og i henhold til den foreløpige skissen, begynn å manipulere ledningen i ønsket retning. Ved bokstavkrysset trykker du de to ledningstykkene litt sammen slik at de ikke avviker.

Når ordet er klart, prøv armbåndet og klipp av overflødig lengde, og la bare et par centimeter være igjen for låsen. Lag to løkker og tre et vakkert satengbånd gjennom dem. Dette vil få smykkene til å se veldig romantiske ut.

Anbefalt: