Hvordan Sy En Kontorkjole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Kontorkjole
Hvordan Sy En Kontorkjole

Video: Hvordan Sy En Kontorkjole

Video: Hvordan Sy En Kontorkjole
Video: Sy en smockkjole 2024, April
Anonim

Kontorkleskoden er ganske streng. Ifølge ham har kvinner lov til å ha på seg en streng kjole, en drakt med skjørt eller bukser og lette bluser. Du kan lage deg en kjole som passer perfekt til figuren din, og dessuten vil du være sikker på at den er eksklusiv.

Hvordan sy en kontorkjole
Hvordan sy en kontorkjole

Det er nødvendig

  • - 2-2,5 m stoff;
  • - mønster;
  • - tråder som passer til stoffet;
  • - sikkerhetsnåler;
  • - saks;
  • - skjult glidelås;
  • - symaskin;
  • - spesiell fot for å feste en skjult glidelås;
  • - jern.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å sy en kjole til kontoret, passer ull-, crepe- eller strikkede stoffer som holder formen godt. Velg en modell fra et motemagasin eller bygg et kjolemønster som du kan bruke til å modellere nesten hvilken som helst modell.

Steg 2

Vanligvis indikerer den tekniske beskrivelsen av modellen den nødvendige mengden stoff og det optimale layoutmønsteret for mønsteret. Ta mønsteret på nytt med sporingspapir, og spor konturene av mønsterdetaljene til feil side av stoffet.

Trinn 3

Rekkefølgen for å sy kjolen er som følger. Sy først pilene på brystet og ryggen. Stryk dem til midten av delen.

Trinn 4

Sy en skjult glidelås langs de midterste kuttene på baksiden. Det vil være lettere og mer nøyaktig å gjøre det ved å bruke en spesiell fot for å slipe den. Åpne låsen og trykk spiralen med miniatyrbildet slik at du kan se "sømlinjen" på båndet.

Trinn 5

Plasser den åpne glidelåsen med utsiden av baksiden. Juster symaskinfoten slik at spiralen er til høyre for nålen under hakket. Sy glidelåsen fra toppen til kuttmerket. Lukk deretter glidelåsen og sy den andre halvdelen av glidelåsen på samme måte.

Trinn 6

Sy deretter midtsømmen langs baksiden fra bunnen til lukkingen. Stikk på slutten av sømmen.

Trinn 7

Brett de fremre og bakre delene på høyre side sammen. Søm skuldersøm og sidesøm. Overlogg eller sikksakk sømmer. Stryk alle sømmer.

Trinn 8

På ermene syr og passer over svingen. Stryk den med dampstrykejern eller fuktig strykejern. Sy ermet inn i ermhullet. Trykk på faldet på feil side og sy med blindsting.

Trinn 9

Deretter behandler du kjolen. Dupliser sømmen med ikke-vevd stoff og sy en smal sikksakksting langs kanten. Plasser vendt side foran halsen og sy. Skjær sømavgiften nær sømmen og brett rørene tilbake til feil side. Fei rent og stryke utringningen. Fjern ristingen. Blindstikk kantene på rørene til festetapen.

Trinn 10

Trykk faldet til feil side. Sy for hånd med blindsting.

Anbefalt: