Hvordan Knytte En Damevest

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Knytte En Damevest
Hvordan Knytte En Damevest

Video: Hvordan Knytte En Damevest

Video: Hvordan Knytte En Damevest
Video: Hvordan strikke vest, steg for steg. 2024, Kan
Anonim

Strikkede vester ble kalt "soul warmers" av en grunn. Det er veldig varmt i slike håndlagde ting. Spesielt hvis vesten er strikket av naturlig ull. Husk imidlertid at heklede vester er stivere enn strikkede vester. I alle fall vil den strikkede vesten være en unik dekorativ modell for garderoben din.

Strikket vest vil være en unik dekorativ modell av garderoben din
Strikket vest vil være en unik dekorativ modell av garderoben din

Det er nødvendig

  • Tråder i forskjellige farger (beige, grønn murstein, brun)
  • Hook
  • Saks
  • Blyant på papir

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du strikker en vest med hekle, er det viktig å strikke en prøve, fordi den tette strikkingen til heklesømene praktisk talt ikke strekker seg i bredden. I en 10 cm x 10 cm prøve bør du få 26 stangmasker og 15 rader. Hvis antall masker er forskjellige, må det totale antall løkker justeres.

Steg 2

Deretter må du lage en tegning av et mønster av ønsket størrelse, og deretter bruke den til å beregne antall løkker. Under strikkeprosessen må mønstrene til de enkelte delene være korrelert med detaljene der bredden på etterbehandlingsrammen også er angitt. Grensen rundt ermhullet og langs vestens kontur er 1 cm, langs kantene på de fremre delene - 2,5 cm.

Trinn 3

Vesten er strikket fra underkantene. De ferdige delene legges ut etter mønsteret, og dampes deretter gjennom en fuktig klut. Etter det må delene sys og dampes på nytt.

Trinn 4

I neste trinn er vestens og armhullets kontur bundet med en rad beige tråder, bare midterkantene på delene er bundet med 1, 5 cm. Deretter er armhullene og konturene av hele vesten bundet fra forsiden 1 med en rad med enkle heklesøyler med fargede tråder: grønn, murstein og brun. I hjørnene av vesten i en hjørnesøyle uten hekling strikker de 2-3 enkle heklesøyler i en sløyfe slik at grensen ikke samles.

Trinn 5

For å trimme vesten strikkes en 9,5 cm lang stropp separat med enkle heklesøyler med fargede tråder. Bøylen er sydd på venstre side av vesten i stedet for en patchlomme.

Anbefalt: