Hvordan Dekorere Et Krus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Et Krus
Hvordan Dekorere Et Krus

Video: Hvordan Dekorere Et Krus

Video: Hvordan Dekorere Et Krus
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Kan
Anonim

Polymerleire er et ideelt materiale for å lage miniatyrmesterverk. Et krus dekorert med en leirehund vil være en utmerket gave til kjære og vil varme deg i kaldt vær.

Hvordan dekorere et krus
Hvordan dekorere et krus

Det er nødvendig

  • - polymerhvit, karamell, svart, sjokolade, oransje, rosa leire;
  • - lim "Moment" ("Titanium");
  • - kopp;
  • - avfettingsmiddel;
  • - bomullspute
  • - hvit akrylmaling;
  • - skrivesaker kniv;
  • - pin;
  • - ekstruder;
  • - prikker (modelleringsverktøy).

Bruksanvisning

Trinn 1

Form 2 kuler av hvit polymer leire: en 16 mm (for hodet), den andre 13 mm (for kroppen).

Legg kulene på kruset. Hodet skal være en omvendt trekant med myke vinkler, og kroppen skal være dråpeformet.

Bilde
Bilde

Steg 2

Lag 2 dråper på 20 mm i størrelse for å lage konvekse deler på munningen av karamellleire, en bue - 28 mm. Lag en 3 mm svart leireutløp.

Trinn 3

Plasser detaljene på hundens ansikt og glatt det med modelleringsverktøyet. Bruk en pinne til å "hakke" over hele kroppen for å lage pels.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Tegn groper der øynene er plassert ved hjelp av prikker eller en rund pin. Forbered to dråper (25 mm) fra den hvite leire for føttene, to karamelldråper på 45 mm for ørene.

Trinn 5

Rull ut 2 pinner 20 mm lange fra karamellfarget leire, og forbind med et 5 mm stykke hvitt leire. Dette vil være beina.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Fest bitene til kroppen ved å lage hakkene med en pinne. Form sporene og fingrene fra den rosa leiren. Skjær en trekant av svart leire for nesen, 2 sirkler for pupiller, 3 tynne pølser: en for nesen, to øyevipper.

Trinn 7

Forbered 2 sjokoladesleiresirkler og 4 små hvite prikker for øynene. Skjær en trekant av svart leire for nesen, 2 sirkler for pupillene, 3 tynne pølser: en for nesen, to øyevipper.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Forbered 2 sjokoladesleiresirkler og 4 små hvite prikker for øynene. Forbered 2 sjokoladesleiresirkler og 4 små hvite prikker for øynene.

Bilde
Bilde

Trinn 9

Overfør sporene til beina, form fingrene med prikker. Plasser trekanten i stedet for nesen. Flytt først de brune øyesirklene inn i øyekontaktene, deretter de svarte pupillene.

Bilde
Bilde

Trinn 10

Tegn deretter snøfnugg i øynene til hunden med hvite prikker. Plasser to karamellfargede buer (øyelokk) over øynene, og fra dem - tynne svarte pølser-piler.

Bilde
Bilde

Trinn 11

Bruk ekstruderen til å lage 7 oransje "strenger" til hatten og skjerfet. "Bind" skjerfet ved å vri 2 "tråder" sammen med en bevegelse mot deg. Vri de neste 2 "trådene" sammen med en bevegelse vekk fra deg.

Bilde
Bilde

Trinn 12

Koble de to emnene for å danne en flette og legg den på nakken på dyret. Dermed "bind" hatten. På toppen av hatten lager du en pompon av rosa leire.

Bilde
Bilde

Trinn 13

Etter å ha rettet opp alle manglene, send hundfiguren på et krus for å bake i ovnen i samsvar med instruksjonene som er angitt på polymerleirepakken.

Bilde
Bilde

Trinn 14

Fjern figuren etter steking med en kontoristkniv. Etter å ha avfettet limingsstedet, fest hunden med epoksylim ("Moment", "Titanium"). Vent 24 timer på at figuren fester seg perfekt.

Bilde
Bilde

Trinn 15

Vent 24 timer på at figuren fester seg perfekt. Legg til en snøball i kruset med akrylmaling. Tegn snøfnugg, prikker, kryss med en tynn børste eller prikker. Vent til det er helt tørt.

Anbefalt: