Folkeskilt Om Speil

Folkeskilt Om Speil
Folkeskilt Om Speil

Video: Folkeskilt Om Speil

Video: Folkeskilt Om Speil
Video: Почему нельзя говорить фразу «на здоровье» 2024, April
Anonim

Alle kjenner tegnet på et ødelagt speil - det lover ikke bra, og hvis du også ser refleksjonen din i fragmentene, vil du ikke kunne unngå store problemer. Imidlertid er andre tegn også forbundet med dette møbelet.

Folkeskilt om speil
Folkeskilt om speil

Det antas at et speil ikke bare kan reflektere, men også absorbere forskjellige energier. Derfor bør du ikke kjøpe gamle versjoner, fordi det ikke er kjent hvem de tilhørte før og hva slags biofelt de har. For å unngå problemer er det best å kjøpe et nytt speil.

I Russland ble det antatt at en person som brøt et speil hadde en alvorlig sykdom eller til og med død foran seg. Nå oftere og oftere kan du høre om 7 år med ulykker. Men alle problemer kan unngås hvis skjærene kastes ordentlig. For det første, i ingen tilfeller skal du se på dem, ellers kan en persons energi overtas av andre verdenskrefter. For det andre er det bedre å ikke berøre dem med hendene, men å bruke hansker. Trollmenn anbefaler også at du må male det med svart maling før du kaster ut et ødelagt speil.

Et annet tegn er å henge speil hvis noen døde i huset. Dette vil hjelpe den avdødes sjel til å roe seg ned og ikke gå seg vill i speilområdet. Du bør ikke komme opp og se i speilet om natten - dette vil tiltrekke andre verdenskrefter, spesielt på fullmåne.

Og hvis noe ubehagelig eller forferdelig har skjedd i huset, må speilet tørkes av med salt eller hellig vann for å rengjøre speiloverflaten. Da vil den ikke absorbere negativ energi og vil ikke skape problemer for beboerne i huset.

For å hindre at speilet kommer i trøbbel, må du velge riktig sted for det. Den kan ikke henges ved siden av sengen. Hvis den sovende personen reflekteres, vil han få alvorlige sykdommer. Du kan heller ikke plassere dette møbelet på kjøkkenet og i hjørnene, på badet er det bare mulig hvis vaskeren ikke blir reflektert i det. Et lite rundt speil som ligger i vesken vil gi glede og lykke til eieren. Et annet godt varsel er å skjule et lite speil i rommet der den syke sover. Han kommer seg snart.

Du bør ikke vise babyen hans refleksjon, dette vil føre til en forsinkelse i utviklingen og sent utseende av talen. Og to jenter eller gutter kan ikke se i samme speil samtidig - de vil snart bli rivaler.

Speil kan gi mye problemer for en person, men hvis dette møbelet er plassert riktig, vil det være harmoni, velstand og kjærlighet i huset.

Anbefalt: