Hvordan Lage Pasta Snøfnugg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Pasta Snøfnugg
Hvordan Lage Pasta Snøfnugg

Video: Hvordan Lage Pasta Snøfnugg

Video: Hvordan Lage Pasta Snøfnugg
Video: Lær å lage Bolognese 2024, April
Anonim

Enig i at det ikke er interessant å dekorere et juletre til nyttår med de samme lekene. Du vil alltid ha med deg noe nytt, unikt og spesielt. I et slikt tilfelle foreslår jeg at du lager din egen julepynt - pasta snøfnugg.

Hvordan lage pasta snøfnugg
Hvordan lage pasta snøfnugg

Det er nødvendig

  • - pasta av forskjellige former;
  • - lim "Moment";
  • - maling;
  • - glitrende eller kunstig snø;
  • - PVA lim;
  • - børste;
  • - gammel avis.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst er det verdt å forberede arbeidsplassen for å lage pastasnøflak. Dette er akkurat hva den gamle avisen er til - spred den på overflaten av bordet. Dette må gjøres for ikke å flekke det med lim eller maling under drift. Etter denne prosedyren kan du trygt begynne å lage. Formen på snøfnuggene kan du enten låne fra Internett, eller du kan finne på det selv. Etter å ha bestemt deg for produktets form, begynn å lime det. Det er best å begynne å lime ikke fra utsiden av snøfnaken, men fra innsiden. Ellers vil håndverket være ganske skjørt. Når du har koblet alle delene sammen, må du la snøfnaken tørke helt i 24 timer.

Steg 2

Etter at pastasnøfnuggene er helt tørre, må du male dem. For å gjøre dette kan du bruke både spray- og akrylmaling. Hvis du jobber med den første typen maling, er det best å gjøre det ute; hvis du med den andre, må du fylle på pensler i forskjellige størrelser, ellers vil du ikke kunne male over alle de vanskelig tilgjengelige stedene i produktet. Når det gjelder fargen, kan det være absolutt hva som helst.

Trinn 3

Etter å ha malt nyttårs håndverk, gjenstår det å dekorere dem med ekstra elementer. For å gjøre dette, dekk overflaten til snøfnuggene med en pensel med PVA-lim. Dryss deretter dekorasjonene med glitter eller falsk snø. Hvis du ikke har det ene eller det andre, kan du bruke semulegryn, granulert sukker eller til og med salt.

Trinn 4

Du kan i tillegg dekorere det dekorerte produktet med perler, buer, bånd og andre. Ikke glem å lage et anheng til det resulterende håndverket. For henging kan du bruke både fiskelinje og et enkelt tynt tau eller tråd. Pastasnøfnuggene er klare!

Anbefalt: