Hvordan Veve En Iskremfigur Fra Gummistrikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve En Iskremfigur Fra Gummistrikk
Hvordan Veve En Iskremfigur Fra Gummistrikk

Video: Hvordan Veve En Iskremfigur Fra Gummistrikk

Video: Hvordan Veve En Iskremfigur Fra Gummistrikk
Video: veve med Grindvev 2024, April
Anonim

Du kan veve iskrem ut av tyggegummi ved hjelp av en spesiell maskin, og derved få en morsom figur som kan brukes som nøkkelring eller suvenir. Alt du trenger å gjøre er å tilberede riktig mengde Rainbow Loom og følge et bestemt mønster.

Prøv å veve en iskremfigur ut av gummibånd
Prøv å veve en iskremfigur ut av gummibånd

Det er nødvendig

  • - vevemaskin;
  • - krok;
  • - 30 elastiske bånd av blå (eller annen) farge;
  • - 8 hvite strikker;
  • - 8 brune strikker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å veve iskrem ut av tyggegummi - en figur som er enklest å lage. På grunnlag av det, i fremtiden, kan du mestre annet håndverk. Isen vil bestå av hoveddelen, som kan ha absolutt alle farger, for eksempel blå, som i tegneserien "Smurfene", samt et tynt lag med vanilje og selvfølgelig en pinne.

Plasser maskinen slik at hullene vender fremover i forhold til deg. Skyv 2 blå gummistrikk over den nedre midtre stolpen og trekk til venstre. Deretter trekker du i 2 strikker, beveger deg opp og gjentar 4 ganger. Flytt to kolonner opp, men med hvite strikker. Gjør det samme for de to andre radene. Fortsett å veve den midterste raden fra de elastiske båndene, beveg deg oppover og trekk to brune farger tre ganger på rad. Ta ett ekstra gummibånd, pakk det tre ganger rundt kroken og skyv det over siste stolpe med brune innlegg i midtre rad.

Bilde
Bilde

Steg 2

Nå må du veve figuren vannrett. Hopp over den første horisontale raden, start fra deg, og på den andre, sett på det blå gummibåndet slik at du får en trekant. Utfør totalt 4 rader på denne måten. Avslutt scenen med en ny trekant, men denne gangen i hvitt. Løft undersiden opp med en krok og fest den til stolpen. Skyv også den hvite strikken over kroken to omdreininger og skyv en om gangen over de siste utfylte endestolpene.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Utvid maskinen. Hekle de 2 nederste brune gummistrikkene i midten og overfør til neste kolonne fremover. Hekle de ytterste hvite elastiske båndene bak sammen med sømmen, ta ut de nederste og trekk dem fremover. Den horisontale blåen skal også trekkes tilbake og strikkes en rad til enden. Trekk de to siste elastiske båndene rundt kantene over den midtre.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Sett kroken med det blå gummistrikket på gjennom alle løkkene bak den første midtstøtten. Stram den strakte elastikken i begge ender, slik at det dannes en knute som holder hele strukturen.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Slipp forsiktig den første horisontale raden og deretter resten. Spred iskremfiguren i hendene og juster størrelsen på toppløkken, som vil gjøre håndverket til en nøkkelring.

Anbefalt: