Hvordan Veve En Krokodille Fra Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve En Krokodille Fra Perler
Hvordan Veve En Krokodille Fra Perler

Video: Hvordan Veve En Krokodille Fra Perler

Video: Hvordan Veve En Krokodille Fra Perler
Video: Gerdan fra perler uten maskin. DIY perle dekorasjon 2024, April
Anonim

Veving av voluminøse leker fra perler er en utmerket måte å forbedre oppmerksomhet, utholdenhet og utvikling av finmotorikk. I tillegg utvikler forfatteren ved å jobbe uavhengig av skjemaet og fargevalget estetisk smak og kunstneriske ferdigheter. Et slående eksempel er å veve en krokodille med perler.

Hvordan veve en krokodille fra perler
Hvordan veve en krokodille fra perler

Det er nødvendig

  • - Perler av forskjellige nyanser av grønt;
  • - wire.

Bruksanvisning

Trinn 1

Få et krokodillevevemønster. Det er mange av dem, som regel gjør hver forfatter små endringer i ordningen. Resultatet er noe helt nytt og annerledes. Et stort antall vevningsmønstre for krokodiller er tilgjengelig på nettstedet biser.info. Velg en av dem der trådens bevegelsesretning (i dette tilfellet ledningen) vil bli indikert.

Steg 2

Kjøp de ønskede nyanser av perler (de er angitt i diagrammet som en forklaring). Som regel er det ikke mulig å finne en streng samsvar. Bruk lignende farger eller endre skalaen: hvem hindrer deg i å lage en rosa eller oransje krokodille?

Trinn 3

Ikke bytt ledning med snor eller linje. Disse materialene er for myke til å holde formen. Som et resultat vil krokodillen "tømme" eller ganske enkelt ikke se ut som seg selv. Ledningslengder som er for lange, er også upraktiske å jobbe: de blir viklet, vridd og går i stykker. Den optimale lengden er 50-60 cm. Mer erfarne håndverkere måler lengdene langs armen. Ledningens farge må matche fargen på perlene. Men det er lov å bruke ledning uten farget sprøyting, for eksempel stålfarge. Det oppfattes nøytralt og distraherer ikke øyet fra selve leketøyet.

Trinn 4

Vanligvis består et diagram av to eller flere deler. Vev hver for seg, og plukk perler på ledningen i den mengden som er angitt i diagrammet. Bruk teknikken vist i diagrammet. Den leses i ledningens retning. Stram ledningen stramt nok, men ikke for stramt. Med en svak stramming vil den være synlig ved skjøtene mellom radene, og med for sterk kan den sprekke. Begge ekstremene kan føre til deformasjon av det ferdige perle-leketøyet.

Trinn 5

Koble de vevde delene av krokodillen fra perler. Stikk endene av ledningen inn i de perlede radene ved å passere gjennom hullene. Dekk leketøyet med et tynt lag med klar lakk om nødvendig for å øke holdbarheten.

Anbefalt: