Hvorfor Drømmer Krokodillen

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Krokodillen
Hvorfor Drømmer Krokodillen

Video: Hvorfor Drømmer Krokodillen

Video: Hvorfor Drømmer Krokodillen
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, Kan
Anonim

Drømmen der du så en krokodille, kan være et signal om at en snik fiende er nært forestående, misforståelser og krangler med nære venner, fare fra en imaginær venn, menneskelig dobbelhet.

Hvorfor drømmer krokodillen
Hvorfor drømmer krokodillen

Drøm om en krokodille: mulige alternativer

Hvis du i en drøm så en krokodille, mest sannsynlig i det virkelige liv, kan du møte grådige, umettelige, slemme, men sterke og mektige mennesker.

Denne drømmen er en slags advarsel mot overdreven åpenhet.

Kanskje krokodilledrømmen er en advarsel om en eksisterende fare eller til og med en oppfordring til forsiktighet. Mange forskere innen symbolikk og drømmer kaller krokodillen personifiseringen av fienden. Bildet av en alligator kan drømmes om som et signal om fare fra en fiende som vil trekke deg inn i noen store problemer.

Hvis du i en drøm gikk på baksiden av en krokodille, kan du i virkeligheten måtte møte problemer som du må takle alene.

Håndmating av en krokodille er et tegn på vennlige forhold til en ekstremt ubehagelig person som er i stand til å være dårlig mot deg.

Hvis en krokodille i drømmen din finner og plager byttedyr, vil du i virkeligheten møte urettferdighet som du ikke kan gjøre noe med.

To krokodiller kjemper - to ubehagelige og mektige mennesker fra ditt miljø vil gå inn i en konfrontasjon der du helst ikke vil blande deg.

Krokodillen jaget deg, men fikk ikke igjen noe, noe som betyr at du kan unngå problemer og fare fra en sterk fiende. Kanskje en rask løsning på problemer til din fordel. Hvis du kjempet mot en krokodille og drepte ham, er dette et godt nok tegn. Du vil være i stand til å beseire en sterk og avskyelig fiende.

Hva psykologer sier om en drøm om en krokodille

Drømmen der du så en krokodille, kan symbolisere din ustabile psykologiske tilstand, redsel for miljøet. Kanskje du føler faren, dobbeltheten, uærligheten og ondskapen til menneskene rundt deg. Krokodille kan bety overdreven spenning hos sovende. Du kan føle deg avhengig av en sterk person som du ikke kan gjøre noe med. Dette gir deg angst og angst.

Hvis en krokodille snek seg opp i vannet, eller du ser ham svømme, er du mest sannsynlig ubevisst klar over problemet, men du ser det ikke fullt ut. Å se en krokodille jage eller angripe deg i en drøm er et tegn på frykt for latterliggjøring, frykt for problemer på jobben, frykt for en bestemt person eller din posisjon i samfunnet.

En alligator sett i en drøm kan bety ditt ønske om å tilpasse seg situasjonen. Det kan også symbolisere ditt personlige forhold til miljøet, for eksempel er du aggressiv, altfor fiendtlig og sta. Trusselen kommer kanskje ikke utenfra, men fra deg.

Anbefalt: