Hvordan Skrive Ut En Kalender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Ut En Kalender
Hvordan Skrive Ut En Kalender

Video: Hvordan Skrive Ut En Kalender

Video: Hvordan Skrive Ut En Kalender
Video: Календарь - агрогороскоп зеленых операций на август 2021 года 2024, Kan
Anonim

En egenlaget kalender er legemliggjørelsen av kreative tanker og fantasier inn i virkeligheten og samtidig en nyttig ting i husholdningen. Men det bør tas i betraktning at kalendertypene og utskriftstypene kan være helt forskjellige. Her bør du gå ut fra dine egne interesser og evner: du trenger en kalender kun for praktiske formål, eller mer for estetiske formål. Og hvor du vil skrive den ut: på en hjemmeskriver eller i et trykkeri på profesjonelt utstyr.

utenlandsk kalender
utenlandsk kalender

Bruksanvisning

Trinn 1

Det enkleste og mest økonomiske alternativet er å skrive ut kalenderen din som et vanlig bilde. For å skrive ut en kalender med egne hender i form av et vanlig bilde, må du først lage oppsettet. En layout er et elektronisk kalenderprosjekt, en fil som vil være grunnlaget for selve utskriften. Så du må installere et av de mange programmene for egenproduksjon av kalendere på en personlig datamaskin eller universelle programmer for behandling av bilder - Photoshop, Corel Dro.

Steg 2

Så bør du tenke over utformingen av den fremtidige kalenderen og velge fotografiene på elektroniske medier som vil delta i den. Inkludert et bilde av selve kalenderen. Selvfølgelig kan du tegne et kalenderdiagram selv, men for en nybegynner vil det by på noen vanskeligheter.

Trinn 3

Den neste fasen er å behandle bildefiler, skape et unikt design. Dette vil kreve minst grunnleggende kunnskap om å jobbe i Photoshop eller andre profesjonelle programmer.

Trinn 4

Det ferdige kalenderoppsettet lagres i et av fotoformatene som TIFF, JPEG eller RAW ved 300 dpi. For mer nøyaktig å velge fotostørrelse og utskriftskvalitet, kan du bruke spesielle tabeller for å klargjøre bilder for utskrift.

Trinn 5

Den lagrede filen overføres til et flash-kort eller en flyttbar disk og henvises for behandling til nærmeste fotoutskriftssted. Hvis du vil skrive ut kalenderen i bedre kvalitet, henvises filen til et privat eller offentlig trykkeri. Følgelig vil utskriftskostnadene være høyere.

Anbefalt: