Hvordan Veve Scooby Doo

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve Scooby Doo
Hvordan Veve Scooby Doo

Video: Hvordan Veve Scooby Doo

Video: Hvordan Veve Scooby Doo
Video: Scooby-Doo (6/10) Movie CLIP - Scrappy-Doo (2002) HD 2024, Kan
Anonim

Scooby Doo er en snakkende hund, helten til tegneserien med samme navn om spøkelsesjegere; i begynnelsen av dette århundret ble ideen brukt i en film om Scooby og hans venner, som ikke i liten grad bidro til at dette bildet trengte inn i populærkulturen. Beading håndverkere tilbyr et mønster for veving av en nøkkelring i form av Scooby Doo.

Hvordan veve Scooby Doo
Hvordan veve Scooby Doo

Det er nødvendig

  • Perler i forskjellige farger;
  • Metalltråd;
  • Nøkkelring.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lenken til diagrammet er angitt under artikkelen. I tillegg til selve hunden presenteres vevemønstre for andre tegn. Velg den du liker best. Les diagrammet, la siden være åpen, eller kopier tegningen. Det andre alternativet er å foretrekke, siden en fil kopiert til en datamaskin kan skrives ut og legges foran deg - papir, i motsetning til en skjerm, sender ikke ut, men reflekterer bare lys og gjør praktisk talt ikke øynene dine

Steg 2

Vevemønsteret og oppringingsrekkefølgen er skissert i diagrammet: ledningens bevegelse er markert med karakteristiske linjer. Hvis du tviler på at du kan lese den, følg de ytterligere tipsene i instruksjonene.

Klipp et stykke tråd 50 cm langt. I midten støper du to brune og en rosa perler. Før endene av ledningen i motsatt retning for å feste de to ytterste perlene (brune og rosa), stram.

Trinn 3

Legg opp neste rad i den ene enden av ledningen: to rosa perler, en brun. Den andre går gjennom dem i motsatt retning og strammer ledningen. Radene skal ligge nær hverandre.

På samme måte, ring resten av radene. Forsikre deg om at ledningen ikke vrir seg, og at det ikke er noen mellomrom mellom perleradene.

Trinn 4

Knyt en kort kjede rundt Scoobys hake. Koble den til nøkkelringen og lås den slik at den kan gli, men ikke løsner. Skjul endene av ledningen i hullene på perlene. Scooby Doo er klar!

Anbefalt: