Slik Installerer Du Speilet

Innholdsfortegnelse:

Slik Installerer Du Speilet
Slik Installerer Du Speilet

Video: Slik Installerer Du Speilet

Video: Slik Installerer Du Speilet
Video: Изготовили мне диски Слик.L-1828 2024, Kan
Anonim

I spillet “Magic Encyclopedia. Illusions”det er en oppgave knyttet til installasjonen av et speil. Før du samler den, må du finne alle delene, som også gjelder andre oppgaver i dette spillet.

Slik installerer du speilet
Slik installerer du speilet

Det er nødvendig

Spill "Magic Encyclopedia"

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn delene av speilet i spillet Encyclopedia of Magic. Illusjoner . Etter å ha kommet inn på kontoret, sjekk fragmentene i bokhyllen, som ligger på høyre vegg langs trappene, en del av speilet vil være på hyllen over dokumentet som falt på trappene. Den neste delen er nederst bak trappene, den tredje er litt til venstre for maleriet i øvre venstre hjørne, en til er under stolen, den femte er helt på enden av trappen øverst, den sjette er på kloden i midten av rommet, og den syvende er ved siden av klokken på høyre side av dem …

Steg 2

Etter at alle speilbitene er funnet, gå til minispillet for å samle det runde speilet. Gå deretter til den store bestefaruret og se nøye på urskiven. Klikk på den med museknappen. Beveg pilene, og sett deretter inn speilet du monterte over kloden midt på kontoret.

Trinn 3

For å samle gardinen i spillet "Encyclopedia of Magic", finn alle 9 komponentdelene på kontoret. Bytt til inventarmodus og klikk på slipsen og klikk med markøren på gardinen i rommet.

Trinn 4

Hvis du trenger å samle en klode, finn alle 5 kontinenter på kontoret, og sett dem inn i kloden som ligger i midten av rommet. Fullfør minispillet og kloden skal åpne seg. Du finner magiske briller i den.

Trinn 5

For å samle skapnøkkelen og åpne døren, finn delene av nøkkelen og vri klokkehendene til nattetid. Klatre opp trappene og åpne døren med nøkkelen i inventaret.

Trinn 6

Hvis du vil montere en linse, må du sørge for at speilet er satt inn i kloden. Etter det, flytt hendene på natten til natten, du vil legge merke til at noe har endret seg i utseendet på kontoret. Vær spesielt oppmerksom på venstre vegg der maleriet er plassert, så vel som på bunnen av det. Sjekk innholdet i stolen, hvoretter du finner en linse bak den.

Anbefalt: