Hva Er Vottene

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Vottene
Hva Er Vottene

Video: Hva Er Vottene

Video: Hva Er Vottene
Video: Strikk tova votter - trinn for trinn! 2024, Kan
Anonim

Vott er et stilig tilbehør som kan forvandle til og med en beskjeden garderobe. Figurativt sett er "votter" fingerløse hansker som holdes på hånden på grunn av en spesiell strikketeknikk, elastisitet i materialet eller spesielle holdelementer. Det er mange typer votter - tilbehør varierer i høyde, farger, åpne håndflater og håndledd, tilstedeværelsen av dekorative elementer, etc. Blant dette sortimentet er det flere hovedtyper av votter.

votter med strikket jakke
votter med strikket jakke

Det er nødvendig

garn, krok, strikkepinner, nål, tråder som passer til produktet, dekorative gjenstander til dekorasjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Den vanligste modellen for votter er den strikkede versjonen. Slike tilbehør ser ikke bare veldig originale og stilige ut, men beskytter også hendene dine mot kulde. Selvfølgelig, ved for lave temperaturer, vil ikke votter redde fingrene fra å fryse, men på kjølige vår- og høstdager vil de være det perfekte tilskuddet til garderoben din.

Strikkede votter
Strikkede votter

Steg 2

Dekorative votter for de fleste nåler kan være en original måte å vise fantasien på. Hansker kan dekoreres på noen måte, men votter med heklede applikasjoner, blonder og pels pom-poms er vanligst.

Dekorative votter
Dekorative votter

Trinn 3

For de som elsker lyst tilbehør, må du like votter med dekorative elementer eller heklet. Openwork mønstre er behagelig for øyet og skiller eieren fra mengden på grunn av deres originalitet. Openwork votter kan brukes selv med lette gensere og kjoler. "Wedding" votter heklet fra veldig tynne tråder blir mer og mer populære.

Openwork votter
Openwork votter

Trinn 4

Det er også en egen type votter - barneversjonen. Takket være din egen fantasi kan selv den minste jenta gjøres om til en stilig dame. Barnas votter er dekorert med mange dekorative elementer, applikasjoner, strikket i form av favoritt tegneseriefigurer. For eksempel vil votter med munnkurven til løveunger, bjørner, kattunger og andre dyr glede ethvert barn.

Anbefalt: