DIY Julegave: Polymer Leireengel

Innholdsfortegnelse:

DIY Julegave: Polymer Leireengel
DIY Julegave: Polymer Leireengel

Video: DIY Julegave: Polymer Leireengel

Video: DIY Julegave: Polymer Leireengel
Video: julegave 2024, April
Anonim

Til nyttår og jul er det vanlig å gi gaver, det er bedre om det ikke bare er en ubrukelig pyntegjenstand, men en ting med sjel og mening. DIY figurer av engler kan være et ideelt alternativ for en slik julegave.

DIY julegave: polymer leireengel
DIY julegave: polymer leireengel

Det er nødvendig

  • - arbeidsflate eller oljeduk av plast;
  • - en metallform i form av en vinge;
  • - polymer leire i fire farger: brun, hvit, rød og svart;
  • - et stykke kobbertråd;
  • - nipper;
  • - tannpirker;
  • - mellomstore svarte frøperler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta en ball med hvit leire på størrelse med en stor drue og form den til en kjegle. Dette vil være grunnlaget for engelfiguren. Ikke bekymre deg for utskriftene som er igjen på leiren, du kan male over dem senere.

Steg 2

Rull ut et stykke hvit leire slik at du kan pakke en kjegle inn i den. Etter å ha dannet vakre bretter på den, får vi engleklær.

Trinn 3

Rull deretter et lite stykke hvitt leire inn i en pølse - diameteren skal være litt tynnere enn en blyant, og lengden skal være ca 3 cm. Lag deretter to små kuler av brun leire og fest dem i begge ender av den resulterende pølsen.. Engelens håndtak er klare, det gjenstår bare å koble dem til kroppen med en tannpirker.

Trinn 4

Det neste trinnet er å lage hodet. For å gjøre dette, danner du en mellomstor ball av brun leire, lager hull for øynene med et tannpirker og setter inn to svarte perler i dem. Lag så nesen for engelen av et lite stykke leire og mal ham et smil. Legg det ferdige hodet på en tannpirker og fest det til kroppen.

Trinn 5

Dann et lite hjerte av rød leire og stikk det inn i engelens hender. Dette må gjøres veldig nøye for ikke å skade figuren.

Trinn 6

Nå kan du begynne å lage håret ditt. For å gjøre dette, skjær mange små striper av forskjellige lengder fra svart leire og vri dem i spiraler. Fest de ferdige trådene til kronen, og fest dem med et stykke kobbertråd som etterligner en glorie.

Trinn 7

Ta en metallform og ekstruderer to vinger ut av den hvite leiren. Bruk et tannpirker for å gjøre forskjellige uregelmessigheter på dem. Skjær et lite stykke ledning, sett den ene enden inn i vingen, og fest den til kroppen med den andre enden. Gjør det samme med andre fløy.

Trinn 8

Om ønskelig kan den ferdige engelfiguren lakkeres med fine gnister.

Anbefalt: