Hva Er Vintertegnene

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Vintertegnene
Hva Er Vintertegnene

Video: Hva Er Vintertegnene

Video: Hva Er Vintertegnene
Video: В ТОННЕЛЕ под ШКОЛОЙ ЧЕРНОБЫЛЯ с ЗАКРЫТЫМИ ГЛАЗАМИ**С ХЕЙТЕРАМИ! 2024, April
Anonim

Nå er sesongmessige tegn langt fra å være like interessante for folk som de pleide å være, siden det er mindre oppmerksomhet til høsting, slåtting og å plukke bær og sopp. Imidlertid forholder folketegn ikke bare hvete, lin eller bygg, men også andre ting som er relevante for moderne mennesker.

Hva er vintertegnene
Hva er vintertegnene

Værtegn

Du kan forutsi været ved å observere temperatur og nedbør på bestemte dager og måneder. Det antas at hvis det er varmt i januar, bør det forventes kaldt vær i mars og april, og hvis det er varmt og regnfull i februar, vil våren mest sannsynlig være slushy. Et annet enkelt og sant varsel: Hvis januar ligner på mars, bør januar forventes i mars. De. jo varmere den første måneden av året, jo kaldere blir den tredje. Det er viktig å ta i betraktning at været i januar endrer seg fra år til år: det er veldig sjelden at denne måneden er kald to ganger på rad.

Vær spesielt oppmerksom på været i februar: varmen denne måneden kan være et tegn på tørr sommer, og lite nedbør - varm august.

Værendringer de neste dagene kan også vurderes av noen vintertegn. Hvis du så at fuglene i trærne har krøllet sammen, eller til og med hørt torden om vinteren, betyr det at en snøstorm snart vil begynne. En uvanlig gul ring rundt solen kan også tjene som et tegn på sterk vind med snø. Hvis kråker sirkler lenge på himmelen og skyene går lavt, bør du snart vente på frost. En skarp kald snap vil oppstå hvis stjernene skinner sterkt om natten.

Interessante vintertegn om dagen

Det er spesielle dager der du kan bedømme været i flere uker eller til og med måneder i forveien. For eksempel, første desember, bør du nøye overvåke temperaturen og nedbøren, fordi været på denne dagen ofte vil gjenta de neste tre månedene.

Den første februar kan du gjøre en justering: hva denne dagen blir, dette vil være den samme i en hel måned.

Hvis lufttemperaturen utenfor er veldig lav 29. desember, betyr det at de samme alvorlige frostene varer til Epiphany, og tinen kan komme først etter slutten av ferien. Men 1. januar dømmer de den første sommerdagen: Hvis det faller snø denne dagen, betyr det at det regner 1. juni, og hvis det er frost, vil det være kaldt om sommeren.

Fra og med januar kan man bedømme hvordan våren blir i år. Hvis 24. januar holder seg varm hele dagen, er dette et sikkert tegn på at våren vil være tidlig og vil glede deg med solfylte dager. Senere, 15. februar, kan du bruke ett tegn til: Hvis solen skinner denne dagen, betyr det at det må forventes varme i begynnelsen av mars, og hvis himmelen er overskyet, vil våren sannsynligvis komme sent, og frostene varer lenge.

Det er også spesielle tegn for nyttår. Det antas at hvis du bare bruker nye ting du aldri har brukt på denne ferien, så vil du ha på deg nye klær hele året. Du bør også ta hensyn til været: hvis himmelen på nyttårsaften er klar og stjerneklar, vil sommeren være varm og høsten blir rik.

Anbefalt: