Når Finner Museum Night Sted?

Innholdsfortegnelse:

Når Finner Museum Night Sted?
Når Finner Museum Night Sted?

Video: Når Finner Museum Night Sted?

Video: Når Finner Museum Night Sted?
Video: София, Болгария - уже Европа? Большой выпуск. 4K. 2024, April
Anonim

"Night of Museums" er navnet på en aksjon som avholdes årlig i mange byer i Russland. Den er viet til den internasjonale museumsdagen. Arrangørene forbereder et omfattende program. Tilskuere vil kunne se konserter, forestillinger, utstillinger, mesterklasser og mye mer.

Når finner Museum Night 2012 sted?
Når finner Museum Night 2012 sted?

Bruksanvisning

Trinn 1

"Night of Museums 2012" finner sted natt til 19. - 20. mai. Alle bymuseer om kvelden åpner dørene for besøkende for å presentere historiske rekonstruksjoner, ulike guidede turer og utstillinger. Alle disse arrangementene vil bli viet i år til temaet "City Secrets". En del av programmet vil være historier om spennende historier om mystiske hendelser og hemmeligheter som skjuler utstillingshaller, biblioteker og museer.

Steg 2

Denne aksjonen finner imidlertid sted ikke bare i Russland, men også i 42 europeiske land. Hvert år åpner nesten to tusen museer om natten for de som er interessert. Hvert land kan ha sitt eget tema, det endres hvert år.

Trinn 3

Den siste natt av museer, som fant sted fra 21. til 22. mai 2011, ble viet til temaet Space. Museene åpnet klokka 18 og viste alle "romprogrammene". Det skal bemerkes at hvert år samles flere og flere entusiaster som er interessert i å delta på denne aksjonen. Det er fortsatt ganske uvanlig å se biblioteker, gallerier og museer på en så uvanlig tid.

Trinn 4

Hver gang blir mange utstillingshaller og museer med på arrangementet og forbereder et spesielt program for nattbesøkende. For eksempel ble følgende institusjoner i 2010 nye deltakere i handlingen: Museum of the Arctic and Antarctic, Geological Prospecting Museum, Museum of Playing Cards, tre Peterhof-museer og mange andre. De som ønsker å komme til dem, kjøpte en enkelt billett som var gyldig på alle museer uten unntak (i byen). De var åpne fra 18.00 til 06.00.

Trinn 5

En annen nyvinning har skjedd siden i fjor: et bibliotek for synshemmede og blinde, som ligger i St. Petersburg, har sluttet seg til aksjonen. Dermed prøver de ansatte å slette noen barrierer, demonstrere ved hjelp av taktile bøker og andre gjenstander hvordan blinde mennesker forstår og føler denne verden.

Anbefalt: