Hva Handler Filmen "Domino" Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Innholdsfortegnelse:

Hva Handler Filmen "Domino" Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer
Hva Handler Filmen "Domino" Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Video: Hva Handler Filmen "Domino" Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Video: Hva Handler Filmen
Video: Eddie Cochran - Summertime Blues [stereo] 2024, Kan
Anonim

"Domino" er en actionfilm regissert av den berømte regissøren Brian De Palma og forteller om kampen til en enkel københavnsk politimann mot terrorister og CIA-agenter med to ansikter. Populære skuespillere Nikolai Koster-Waldau og Guy Pearce spilte i filmen.

Hva handler filmen om
Hva handler filmen om

Utgivelsesdato og plot av filmen

Domino er en actionfilm med innslag av thriller og drama, som hadde premiere over hele verden 30. mai 2019. Filmen er planlagt utgitt i Russland 6. juni. Handlingen av båndet foregår i forskjellige deler av planeten, men det meste vil finne sted i Danmark, der hovedpersonen ifølge plottet er fra en politimann som heter Christian. Sistnevnte er en ærlig og kunnskapsrik politimann som har jobbet side om side med partner Lars Hansen i mange år.

Bilde
Bilde

Plutselig blir Hansen drept, og Christian oppdager at et medlem av ISIS terrororganisasjon ved navn Imran står bak dette. Antagonistens partner prøvde å arrestere den kriminelle, men tapte kampen. Før han dør, ber han Christian finne morderen og hindre planene. Hovedpersonen får selskap av jenta til den avdøde politimannen, Alex, som er besatt av hevn. Sammen finner de ut at den kriminelle stien strekker seg for Imran helt til Spania, og hvis de forsinker, vil ISIS slå til uskyldige mennesker.

En overraskelse for hovedpersonene er informasjonen om at Imran og hans gruppe ikke er de eneste som er skyldige i Hansens død og ansvarlige for ekstremistiske handlinger i hele Europa. Som det viste seg var CIA involvert i dette og fulgte sine planer i denne hemmelige krigen. På sporet av Christian og Alex blir en korrupt agent ved navn Joe Martin sendt, hvis mål er å eliminere unødvendige vitner for enhver pris. Dermed finner heltene seg trukket inn i et virvar av farlige intriger og er på randen av liv og død.

Bilde
Bilde

Skapere og rollebesetning

Domino er regissert av Brian De Palma, best kjent for sine store filmer Scarface, Carlito's Way og Mission Impossible. Hovedrollen til politimannen Christian vil bli spilt av den danske skuespilleren Nikolai Koster-Waldau, som fikk verdensomspennende berømmelse etter innspillingen av TV-serien Game of Thrones, der han spilte karakteren til Jaime Lanister. Også skuespilleren er kjent for filmene "Bounty Hunters" og "Shot into the Void".

Bilde
Bilde

Nicolae Coster-Waldau vil bli ledsaget av den nederlandske skuespillerinnen Caris van Houten, som spilte Alex, jenta til den avdøde politimannen. Det er verdt å merke seg at hun også er viden kjent for TV-serien "Game of Thrones", der hun dukket opp som prestinne Melisandre. Filmens antagonist, Agent Joe Martin, ble spilt av den populære Hollywood-skuespilleren Guy Pearce. Han er kjent for filmene "Remember", "Go ahead", "Iron Man 3" og andre.

Filmen startet i 2017 og fant sted i de spanske byene Malaga og Almeria. De mest spennende action-scenene i filmen vil finne sted her, inkludert eksotiske som en skuddveksling i tyrefektingsarenaen. Senere filmopptak fortsatte i Danmark. Interessant faktum: den viktigste kvinnelige rollen skulle opprinnelig spilles av skuespillerinnen Christina Hendrix, men senere ble hun erstattet av Caris van Houten. Skaperne trodde at publikum ville like skuespillertandemet fra den elskede serien. Verdenspremieren tiltrakk ikke et stort antall seere, men de første anmeldelsene er mer positive nettopp på grunn av vellykket rollebesetning og spennende plot.

Anbefalt: