Hvordan Lage Perledyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Perledyr
Hvordan Lage Perledyr

Video: Hvordan Lage Perledyr

Video: Hvordan Lage Perledyr
Video: Perledyr-Slange 2024, Kan
Anonim

Veving fra perler er en langvarig prosess som bidrar til utvikling av oppmerksomhet, utholdenhet og finmotorikk. For å lage flate smykker (de fleste halskjeder, perler, halskjeder, armbånd, øreringer) bruker håndverkere gummi eller lavsantråd, og store gjenstander (vaser, dyr, blomster) krever bruk av ledning som holder formen. Perldyr fungerer som originale interiørdekorasjoner, og i noen tilfeller som tilbehør: nøkkelringer, telefonhengsler og i andre roller.

Hvordan lage perledyr
Hvordan lage perledyr

Det er nødvendig

  • Perler i forskjellige farger og størrelser;
  • Metalltråd;
  • Mønstre for veving av dyr.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å veve en krokodille, kutt ca 50-60 cm ledning. I midten slår du to perler, i samsvar med diagrammet i illustrasjonen. Gå deretter gjennom den andre perlen med den andre enden av ledningen og rett perlene slik at de er sidelengs til hverandre. Legg på den ene enden av den neste perlen, pass den med den andre, og så videre på hver rad. Forsikre deg om at radene passer tett sammen. Dette er baksiden av en krokodille.

Steg 2

Vev en mage på samme måte, bare bytt ut de svarte perleøyene med grønne.

Trinn 3

Vev bena: kast seks perler i midten gjennom den ene enden av ledningen, gå gjennom de tre ekstreme perlene med den andre enden. Stram, trykk, legg opp neste rad. Vær forsiktig så du ikke vrir ledningen, da dette kan gå i stykker.

Trinn 4

Koble detaljene ved å veve bena mellom ryggen og magen. Alle deler skal være litt konvekse, voluminøse, mens perleradene ikke skal avvike.

Trinn 5

Vev et marihøne etter mønsteret. Magen er i mosaikkteknikk, og cefalothorax og vingene er analogt med en krokodille. Trekk bena og antennene på ledningen når du kobler delene.

Trinn 6

Edderkoppen og skilpadden utføres i samme teknikk som krokodillen. Vev to elementer i henhold til mønsteret, mage og rygg (foten består av ett stykke), koble dem sammen.

Anbefalt: