Hvordan Lage En Bobleløsning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Bobleløsning
Hvordan Lage En Bobleløsning

Video: Hvordan Lage En Bobleløsning

Video: Hvordan Lage En Bobleløsning
Video: Lager SLIM med Beatriz Neves fra BeasVerden! :) 2024, Kan
Anonim

Nå i butikkene selges løsninger for såpebobler overalt. Derfor vil det ikke være noe problem for deg å kjøpe en til deg selv. Men hvorfor kjøpe når du kan lage såpebobler av en løsning tilberedt av dine egne hender. Det er flere måter å tilberede såpebobleoppløsning på. Hver av dem har sine egne triks.

Hvordan lage en bobleløsning
Hvordan lage en bobleløsning

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten å tilberede løsningen på, ser slik ut: Vi tar 200 g av et vanlig vaskemiddel for håndvask (men ikke maskin), 600 ml vann og 100 ml glyserin. Glyserin finnes i noen av legemiddelbutikkene. Vi vil blande alle ingrediensene, og løsningen er klar til bruk. Glyserin vil bidra til å gjøre veggene på såpeboblene våre sterkere, slik at boblene selv vil "leve" lenger.

Steg 2

Den neste oppskriften for å lage en løsning er noe mer komplisert og tar mer tid. Vi trenger 600 ml varmt vann, 300 ml av samme glyserin, 50 g av noe vaskemiddel i pulver og 20 dråper ammoniakk. Bland alle ingrediensene godt og la dem stå i et par dager. Etter avsetning filtrerer vi løsningen og lar den stå i kjøleskapet i en halv dag. Vi tar det ut av kjøleskapet, og vi kan blåse opp bobler.

Trinn 3

Den tredje metoden er ganske tvilsom, etter min mening, men det er verdt å prøve. Gni et stykke tøysåpe på et grovt rivjern. 4 ss av de resulterende sponene er nok for oss. Oppløs dem over svak varme i 400 ml vann. Vi lar løsningen stå i omtrent en uke, og tilsett deretter 2 ts sukker. Nå vil vi vente til sukkeret oppløses, blandes og sammensetningen er klar.

Anbefalt: