Hvordan Sy Sengetepper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Sengetepper
Hvordan Sy Sengetepper

Video: Hvordan Sy Sengetepper

Video: Hvordan Sy Sengetepper
Video: Hvordan sy på knappestolper med madrassting 2024, Kan
Anonim

For et hjem, en sommerbolig, en sommerhus hvor du tilbringer kvelder og helger, er et sengeteppe kanskje en verdifull ting. Det originale sengeteppet vil være et flott tillegg til ethvert interiør.

Hvordan sy sengetepper
Hvordan sy sengetepper

Bruksanvisning

Trinn 1

Soverommet - et sted for søvn og privatliv - skal etter alle definisjoner vekke positive følelser og fremme avslapning. I tillegg til å tilfredsstille små ting, må en viktig detalj absolutt være til stede her - sengeteppet. I følge mange designere er denne tingen den viktigste komplementære faktoren i interiøret. Produktets farge velges ut fra hovedfargen på rommet, gulvet og veggene.

Steg 2

Butikker med ferdige varer er fylt med et utvalg av sengetepper fra lær, pels, tekstiler. De samme materialene kan brukes til å lage et gjør-det-selv-teppe hjemme. For å gjøre dette trenger du et mønster (som du enkelt kan lage selv), stoffkutt foran, sider og fôr, et sett med tråder og nåler, saks.

Trinn 3

Før du starter arbeidet, velg stoffet og beregne lengden riktig. For å gjøre dette, bruk et målebånd for å måle madrassens lengde og bredde, legg til 3 cm på hver side. For et sengeteppe med sengegavler for å dekke bena, må du måle høyden sammen med madrassen. Disse dataene vil tjene som grunnlag for mønsteret til sidedelene. Ikke glem at når du beregner, er det nødvendig å ta hensyn til feilen på sømmene, og dette er ca 3 cm pluss. Hvis du har en seng uten rygg, ta vare på ytterligere detaljer i benseksjonen, ellers vil sengeteppet se kort ut. Kutte opp.

Anbefalt: